Annonse

NBC kansellerer dramaserien Ironside og komiserien Welcome to The Family etter bare noen sendte episoder. FOX derimot velger å vise stor tillit til komiserien Brooklyn Nine-Nine.

NBC har ikke hatt den sterkest høsten, og spesielt kanalens nye komiserier sliter i seertallene.

NBC var slett ikke fornøyd med Blair Underwood-fronta nyinnspillingen av 70-talls-serien Ironside. Dramaserien som handler om en lam etterforsker (Underwood) som leder en etterforskningsgruppe i New York City var ingen slager.

Serien debuterte med seertall som gjorde den historisk på NBC, på en negativ måte. Serien ble den dårligste debuten for en dramaserie om høsten noen gang for den amerikanske kanalen. Det gjorde heller ikke ting bedre når den falt 1 millioner seere fra den forrige episoden i to uker før NBC nå valgte å trykke nødstoppen. Forrige serien Underwood spilte i på kanalen fikk sendt en full sesong, men serien The Event overlevde ikke til å få en sesong nr 2.

Heller ikke bedre var komiserien Welcome To The Family som også er en av de dårligste premierene på en komiserie på NBC igjennom tidene. Komiserien med Mike O`Malley (Glee/Justified) i hovedrollen fjernes fra «komi-torsdagen» til NBC. Serien blir erstattet med annet program før Community er tilbake og er klar for sesong 5 2. januar på kanalen.

Annonse

FOX viser stor tillit til Brooklyn Nine-Nine

Politi-komedien Brooklyn Nine-Nine ser ikke bare ut til å være en favoritt hos meg, men også hos FOX som gir serien en tillit som ikke er å forvente av en serie som kunne gjort det bedre. Serien fikk fredag mottatt en ordre på 9 episoder til i sesong 1, som gjør at sesong 1 består av 22 episoder framfor 13.

Komiserien som kommer fra Parks And Recreation-skaperen Mike Schur og produsent Dan Goor har Andy Samberg, Andre Braugher og Terry Crews i hovedrollen å har vært en av komiseriene som har mottatt mest positiv kritikk i høst.

Den tullete komiserien har allikevel ikke hatt en lett periode. Den har slitt i seertallene, men dette mot stor konkurranse i form av både NCIS og Agents of S.H.I.E.L.D. som begge er store serier på samme tidspunkt i USA. I seertallene skiller den seg ikke mye fra den andre nye komiserien på FOX i høst, Dads som ble slakta såpass av tv-kritikerne at FOX måtte bruke det som et faktum til å promotere serie.

Det som gjør at tilliten til FOX til Brooklyn Nine-Nine er større enn bare en økning i episoder er at FOX viser en interesse til å serien som del av Super Bowl-kvelden i USA, som er en av de største tv-kveldene i den amerikanske tv-sesongen. Det er ikke en plass som allikevel lengre gir en stor boost i seertallene, men det kan endre seg. FOX forstår tydeligvis med avgjørelsen denne uka at serien har en vanskelig posisjon som ikke gjøres lettere av Dads.

Brooklyn Nine-Nine er ikke enda klargjort for å bli sendt i Norge, men vi kommer til å skrive mer om den skulle det skje. Det er en av høstens bedre komiserier uten tvil.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer