Annonse

Med suksessen til både Strike Back og Banshee er Cinemax ute etter en ny serie. Nå har de satt i gang utviklingen av Blood & Ice som er et amerikansk/skandinavisk western-inspirert actiondrama fra  Ole Christian Madsen.

Cinemax har vist seg å være suksessfulle med det de hovedsakelig driver med, action og «lettkledde» mennesker. Nå har den HBO-eide kanalen satt i gang utviklingen av den potensielle serien Blood & Ice (foreløpig tittel) skriver Deadline.

Den potensielle serien er et amerikansk/skandinavisk western-inspirert actiondrama som er satt til nær framtid hvor det er kappløp om å kontrollere de naturlige ressursene i Arktis rundt nordpolen. En serie brutale mord ødelegger den provinsielle roen på Grønnland i det kineserne, amerikanerne og russerne begynner å innta regionen.

Blood & Ice er skapt av Ole Christian Madsen og produsent Anders Thomas Jensen (Oscar-vinnende kortfilmen Valgaften). Madsen har regissert flere episoder av Banshee og den danske dramaserien Rejseholdet med Mads Mikkelsen i rollene. Historien er utviklet av Madsen, Jensen og Christan Muff.

De 3 produsentene er med i Creative Alliance. Gruppa har det formål å skape et kreativt symposium og selge prosjekter til USA, skriver Politikken.dk. Dette blir det første tv-prosjektet som kommer ut av gruppa.

Annonse

Cinemax er for tiden aktuelle med Strike Back her hjemme på HBO Nordic og C More Series. Det forventes at en beslutning om Strike Back fornyes for en fjerde sesong (på Cinemax) vil skje iløpet av måneden. Banshee er tilbake med ny sesong på nyåret.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer