Med suksessen til både Strike Back og Banshee er Cinemax ute etter en ny serie. Nå har de satt i gang utviklingen av Blood & Ice som er et amerikansk/skandinavisk western-inspirert actiondrama fra  Ole Christian Madsen.

Cinemax har vist seg å være suksessfulle med det de hovedsakelig driver med, action og «lettkledde» mennesker. Nå har den HBO-eide kanalen satt i gang utviklingen av den potensielle serien Blood & Ice (foreløpig tittel) skriver Deadline.

Den potensielle serien er et amerikansk/skandinavisk western-inspirert actiondrama som er satt til nær framtid hvor det er kappløp om å kontrollere de naturlige ressursene i Arktis rundt nordpolen. En serie brutale mord ødelegger den provinsielle roen på Grønnland i det kineserne, amerikanerne og russerne begynner å innta regionen.

Blood & Ice er skapt av Ole Christian Madsen og produsent Anders Thomas Jensen (Oscar-vinnende kortfilmen Valgaften). Madsen har regissert flere episoder av Banshee og den danske dramaserien Rejseholdet med Mads Mikkelsen i rollene. Historien er utviklet av Madsen, Jensen og Christan Muff.

De 3 produsentene er med i Creative Alliance. Gruppa har det formål å skape et kreativt symposium og selge prosjekter til USA, skriver Politikken.dk. Dette blir det første tv-prosjektet som kommer ut av gruppa.

Cinemax er for tiden aktuelle med Strike Back her hjemme på HBO Nordic og C More Series. Det forventes at en beslutning om Strike Back fornyes for en fjerde sesong (på Cinemax) vil skje iløpet av måneden. Banshee er tilbake med ny sesong på nyåret.