Donald Glover til å utvikle og ha hovedrollen i komiserie for FX Networks

Annonse

FX Networks som er kjent for flere av de mest kritikerroste komiseriene som Louie akkurat nå går i samarbeid med Community-favoritten Donald Glover om den mulige komiserien Atlanta skapt av Glover.

Donald Glover ba om å få en mindre rolle i den kommende femte sesongen av Community, og vil bare dukke opp i 5 av 13 episoder som komiseriens kommende sesong består av. Nå er det kjent at Glover vil utvikle sin egen komiserie Atlanta for FX Networks, og ha hovedrollen i prosjektet.

Prosjektet og den potensielle komiserien med musikalske elementer er satt til bakteppet til Atlanta sin musikalske scene.

Glover vokste opp i Atlanta, og har en aktiv karriere som artist innenfor hiphop som Childish Gambino så dette virker som et nært prosjekt for skuespilleren. Atlanta er spesielt kjent for hiphop når det kommer til det musikalske i nyere år, men har også gitt oss artister som Toni Braxton og produsent/musikeren Danger Mouse. Kanskje mest kjent som et navn fra Atlanta for oss nordmenn er OutKast.

Flere kanaler var visstnok interessert i prosjektet fra Glover. Men i tillegg til FX sitt merkvare med komiserier som Louie, The League og It`s Always Sunny In Phildelphia var Glover også interessert fordi kanalen var villig til å legge tiltrette for Glover skulle kunne turnere og jobbe med musikk også.

Glover er med avtalen gjort for komiserien og produksjonselskapet Sony TV åpen for å gjøre andre prosjekter. Det har tidligere vært kjent at skuespilleren og mulitalentet som også er komiker og musiker ville bruke tid på andre ting. Som komiker har Glover hatt to spesialer sendt på tv. Han har også en bakgrunn som forfatter på den prisbelønte komiserien 30 Rock før han startet på Community.

Forrige artikkelMarco Polo-serie til Netflix?
Neste artikkelClear History

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X