Hva skjer med Glee og Finn Hudson etter Cory Monteiths død?

Annonse

Mitt første møte med skuespilleren Cory Monteith var som karaktereren Finn Hudson i TV-serien Glee, og det ble dessverre også det siste vi skal få se av ham. Som kjent døde skuespilleren av en overdose tidligere denne måneden.

Finn Hudson var den populære fotballspilleren som tok det vågale skrittet å også leve ut sangdrømmen og sangtalentet i skolens heller mindre populære Glee-klubb. Karakteren er både morsom, sjarmerende, klossete og har dybde, og jeg kan nok med trygghet si at Monteith i stor grad har bidratt med dette til karakteren. Han var en av de mer stødige karakterene som bar serien både som vokalist og person. I tillegg var hans av og på romanse med en seriens kanskje største hovedkarakter, Rachel, en betydelig del av serien og et par en stor del av fansen omtrent krevde skulle ende opp sammen til slutt.

Finn utviklet seg også til å bli en lederskikkelse som muligens skulle ta over Glee-klubben. Det blir derfor spennende å se hva serieskaperne finner på i de neste sesongene for akkurat nå ser jeg vanskelig for meg Glee uten Finn Hudson. I og med at hans motspiller Lea Michele (Rachel) var hans kjæreste også i virkeligheten, og han var en av de opprinnelige medlemmene helt tilbake fra pilotepisoden kan jeg ikke forstå annet enn at det også kommer til å bli svært tøft for resten av gjengen å fortsette med serien uten sin kollega.

Serieskaper Ryan Murphy har uttalt at seriestarten er utsatt en uke, fra 19. til 26. september, og da vil det komme tre episoder. Etter de episodene blir det en pause på foreløpig ubestemt tid der manusforfattere, skuespillere og alle andre involverte i TV-serien skal få tid til å sørge og å tenke gjennom veien videre. Gleeks (Glee-fansen) stilte tidlig krav om en egen Finn Hudson-episode og det ser ut som de vil få viljen sin. Episode 3 av sesong 5 vil ta for seg Finn sin død og også være en hyllest til Finn Hudson og skuespilleren bak karakteren. Murphy sier også at han ikke har tatt noen avgjørelser uten sin hovedrolleinnehaver Lea Michele, om hun ikke ønsket å fortsette ville det ikke blitt mer Glee, da hun i bunn og grunn er hele showet. Hun skal ha sagt ja til å forsette og ønsket at alle skulle samles så tidlig som mulig.

Her er noen øyeblikk fra Cory Monteith på Glee:

En av de mange duettene mellom Finn og Rachel. Her er Monteith også i aksjon bak trommesettet, et instrument han skal ha mestret godt.

http://www.youtube.com/watch?v=nf-zxD7IP10

 

6 KOMMENTARER

 1. Blir spennande å sjå korleis serien blir framover. Cory Monteith var dyktig i rollen, og eg tippar at forfattarane får utfordringar med å halde historien levande utan Finn som ein av hovedrollane.

  • Ja, de har allerede problemer med å holde historien levende blant annet grunnet for mange og nye karakterer. Så ja, det blir spennende nå når de har mistet en av de stødige solide karakterene.

   • Stemmer det. Huska første sesongen, og at etter det har interessen min liksom dabba litt av for serien. Forholdet mellom Jake og Marley er noke av det som forsatt gjer litt spenning, men jeg føler at serien blir litt forutsigbar med hvordan den er bygd opp. Hver sesong bygges liksom opp til «Regionals» og «Nationals» og etter et par sesongen blir det veldig forutsigbart.

 2. Blir spennande å sjå korleis serien blir framover. Cory Monteith var dyktig i rollen, og eg tippar at forfattarane får utfordringar med å halde historien levande utan Finn som ein av hovedrollane.

  • Ja, de har allerede problemer med å holde historien levende blant annet grunnet for mange og nye karakterer. Så ja, det blir spennende nå når de har mistet en av de stødige solide karakterene.

   • Stemmer det. Huska første sesongen, og at etter det har interessen min liksom dabba litt av for serien. Forholdet mellom Jake og Marley er noke av det som forsatt gjer litt spenning, men jeg føler at serien blir litt forutsigbar med hvordan den er bygd opp. Hver sesong bygges liksom opp til «Regionals» og «Nationals» og etter et par sesongen blir det veldig forutsigbart.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X