Foto: NBC

Troy & Abed in the morning blir ikke ukentlig innhold når Community er tilbake med seriens femte sesong på NBC. Donald Glover som spiller Troy på komiserien vil dukke opp på deltid neste sesong. 

Ikke cool, cool, cool. Vulture skriver i dag at Donald Glover bare vil dukke opp i 5 episoder av den kommende 13-episoders lange femte sesongen neste år.

Glover vil ha mer tid til å bedrive tiden med hans alter-ego, Childish Gambino. På grunn av dette har han sammen med Sony TV forhandlet seg til en avtale om begrenset antall episoder han vil være med i den kommende sesongen. Dette vil budsjettet til Sony også vinne på, for nå betaler de bare Glover for de 5 episodene, og ikke Chevy Chase heller.

Annonse

I bunn og grunn er dette en skuffende avgjørelse, ikke bare fordi Glover er en av seriens morsomste og fleksible skuespillere, men fordi som tidligere nevnt her på Serienytt så er Dan Harmon på vei tilbake. Det føles ikke riktig at Harmon som styrte serien ganske så bra de første tre sesongene kommer tilbake for å jobbe med en redusert studiegruppe, og en bare noen fåtalls av opptredener av seriens mest pålitelige duo (Troy & Abed).

Dan Harmon
Dan Harmon

Etter seriens fjerde sesong (som ærlig talt ikke var så god) har serien et potensial for å gjøre opp for seg neste sesong. David Guarascio og Moses Port som overtok serien etter serieskaper Dan Harmon som fikk sparken etter seriens tredje sesong valgte ikke å fornye kontraktene for å forbli en ny sesong.

Istedenfor med Chevy Chase borte fra NBC-komiserien valgte Sony TV å si ja til at Harmon fikk returnere. Med returen av Harmon endte også produsent Chris McKenna tilbake på komiserien. Andy Bobrow og Tim Saccard som begge har vært med på serien siden sesong 2 har også valgt å forsette i den femte sesongen.

Den nye sesongen har også hyret inn en rekke nye skribenter hvor flere har erfaring fra American Dad (i likhet med mange tidligere skribenter på serien) og har jobbet med Harmon tidligere.

Uansett vil Glover sitt fravær fra serien bli tydelig, og det vil ganske sikkert bli et savn i enkelte episoder av den kommende sesongen.

Hvor stor er entusiasmen din for den femte sesongen, vitende om at Glover vil være med under halvparten av den kommende sesongen?

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer