Annonse

Før Black Sails har premiere i januar 2014 har kanalen Starz fornyet sjørøverdramaet for en ny sesong, mens fremtiden til Magic City ser mørk ut.

Starz har stor tillit til at sjørøverdramaet Black Sails vil være en stor serie for kanalen.

Starz-sjefen Chris Alberecht annonserte i går at Michael Bay-produserte Black Sails var blitt fornyet til en ny sesong i forveien av premieren på serien i januar. Kanalen hadde fra før av lyst til å gi serien en ny sesong, men dette ønsket ble bare sterkere etter at serien var på Comic-Con forrige helg.

Den tidlige fornyelser kommer slik at produsentene også vil få lengre tid på å produsere serien som hovedsakelig er filmet inn i Sør-Afrika og Cape Town. Dramaet sin første sesong er på 8 episoder, og det forventes at sesong 2 også vil være på 8 episoder.

Serien tar sted 20 år før handlingen i Robert Louis Stevenson sin kjente bok Treasure Island. Sentrert rundt kaptein Flint (Toby Stephens) og hans menn, inkludert en ung John Silver (Luke Arnold). Truet med utryddelse fra flere sider må de sloss for å overleve på  New Providence Island, det frie og mest notoriske stedet av dem alle, fylt av pirater, prostituerte, tyver og andre som søker etter rikdom.

Annonse

Serien er produsert av Michael Bay, med Jon Steinberg (Jericho) og Robert Levin som serieskapere. Neil Marshall (Game of Thrones) vil regissere minst en episode av de 8 episodene.

Zack McGowan (Shameless US),  Hannah New og Jessica Parker Kennedy har også roller i den kommende serien som vil ha premiere i januar.

Sesong 2 forventes å ha premiere tidlig i 2015.

Trailer og produksjonsvideo for den kommende serien

Intervju med deler av casten og produsentene på Comic-Con (via TVLine)

Ingen sesong 3 for Magic City?

magic city ike

For Magic City er en ny sesong ikke så lyst. Kanalen bekreftet at serien ser på muligheten til å forsette serien. Alikevel har serien aldri vært noe stor for serien, og med tanke på at kanalen nylig plukket opp dramaet Outlander i forrige måned ser det ikke lyst ut.

Alberecht sa også at de siste episodene av Magic City sin andre sesong vil ha flere overraskelser i dem som vil forklare spørsmål.

 

Magic City er tilgjengelig på blant annet HBO Nordic her hjemme. Det forventes at også Black Sails vil bli slippet først også på samme tjenesten når serien kommer neste år. Men dette er ikke bekreftet enda.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer