Annonse

Cinemax ser etter sin neste serie etter suksessen med kanalens runder med Strike Back og deres egen serie Banshee. Logan Marshall-Green kjent fra Prometheus, Traveler og Dark Blue har nå fått hovedrollen i piloten til kanalens neste potensielle serie, Quarry.

Pilotprosjektet Quarry som er basert på en bokserien fra Max Allen Collins (Road to Perdition) er krevet av Rectify-produsentene Graham Gordy og Michael D. Fuller,

Den potensielle serien er satt til 70-tallet og er sentrert rundt en snikskyter fra den amerikanske marinen (Marshall-Green) som returnerer hjem, bare for å bli utstøtt og demonisert av de han elsker og andre mennesker rundt han. Kampdyktig og desillusjonert blir han rekruttert inn i et nettverk av leiemordere og korrupsjon som sprer seg like langt som Mississippi River.

John Hillcoat kjent for filmer som The Road og Lawless vil regissere pilotepisoden for HBO-eide Cinemax.

 

Annonse
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer