Utvikling av 24 som film gikk ingen vei. Med kanselleringen av Touch på FOX har den tidligere 24-sjefen og Homeland-skaper Howard Gordon satt i gang utviklingen av en miniserie av 24 for FOX.

Oppdatering: Miniserien er nå bekreftet som en realitet melder Deadline.

Kiefer Sutherland har signert avtalen for å returnere i rollen som Jack Bauer. Miniserien vil bli ordentlig annonsert under programlanseringen for 2013-2014 sesongen senere i dag. Miniserien kommer på FOX i mai 2014, omtrent om et år.

FOX har allerede i dag også plukket opp en annen miniserie i form av Wayward Pines med Matt Dillion i hovedrollen, som vil ha premiere i 2013-2014 sesongen.

 

Annonse

Touch vil garantert forbli død etter kanselleringen av serien i natt, men 24 kan komme tilbake for stoppe enda noen terrorister.

Deadline meldte i natt at 24 kan være tilbake som en miniserie. Keifer Sutherland er i forhandlinger til å returnere i hans Emmy-vinnende rolle som Jack Bauer. Ingen avtale er i boks, men FOX ser etter 24 for å få fram miniserier som en del av sendeskjemaet. Noe som potensielt kan fungere ved siden av kanalens nye hit, The Following som sendes 15 episoder av per sesong, grunnet avtalen med hovedskuespiller Kevin Bacon.

Siden slutten i 2010 har utviklingen av 24 i form av en kinofilm vært i utvikling, men både Sutherlands ledighet på grunn av produksjonen av Touch og manusproblemer har filmen ikke endt opp med å gå noen vei etter flere år i utvikling.

Ideen om å gjøre et nytt kapittel av dramaserien i form av en miniserie kom fra Homeland-skaper Howard Gordon som kjent styrte og produserte flere sesonger av 24. Produksjonen ble pitchet som en start fra scratchen av med en ny historie, hvor både 20th Century Fox Television og Imagine TV med FOX alle hoppet om bord i utviklingen av prosjektet. Gordon vil bidra i produksjonen med hans produksjonstudio Teakwood Lane som opplever suksess med prosjekter som FX Networks-dramaet Tyrant og 2014-serien Legends med Game of Thrones-stjernen Sean Bean i hovedrollen.

Keifer Sutherland-serien Touch ble i går kansellert etter 2 sesonger på på lufta. 24 ble originalt skapt av Joel Surnow og Bob Cochran, og er en av FOX sine største dramaserier i nyere tider, med både Emmy-priser for beste drama og mannlig hovedrolle (Sutherland) tildelt.

Miniserien av 24 siktes for 12 epiosder (halvparten av 24) ifølge Emmy-vinnende produsenten David Fury som vil bidra i utviklingen av miniserie, i tillegg til FX-piloten Tyrant fra Howard Gordon, som vil bli regissert av Oscar-vinneren Ang Lee (Life of Pi, Brokeback Mountain).

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
gigabad
gigabad
7 år siden

juhuuu 🙂

gigabad
gigabad
7 år siden

juhuuu 🙂