David Slade som har fått god mottagelse for sin regi av både Hannibal, Awake og Breaking Bad vil regissere den første serien til Ronald D. Moore etter Battlestar Galactica.

David Slade som har regissert filmer som Hard Candy og The Twilight Saga: Eclipse sin fremtreden som regissør av tv-serier har vist seg å være en av de største overraskelsene de siste årene.

Siden 2011 har Slade regissert en episode av Breaking Bad som var av seriens best regisserte episoder. For ikke å glemme piloten til Awake som leverte uten tvil den beste pilotepisoden i 2012. I år viste han også med Hannibal at regi av tv er nesten noe han burde forsette med, og hans neste .

ronmoore__120329224118__130308023941-150x150
Ronald D. Moore

Nå har Battlestar Galactica-sjefen Ronald D. Moore hanket inn Slade til å regissere første episode av Moore sin første serie etter sci-fi serien som startet i 2004. Serien Helix som vil ha premiere på Syfy i 2014 vil få sin første episode regissert av Slade, og er skrevet av nykommeren Cameron Porsandeh.

Serien produsert av Moore er en mørk dramathriller om en gruppe forskere som etterforsker et mulig utbrudd av en dødelig epidemi.

Produksjonen av den kommende serien begynner i sommer, og ingen castinger er så langt bekreftet. Steven Maeda (Lost) vil styre serien som er bestilt 13 episoder av.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!