Da er det offisielt! Det blir enda mer vampyr-moro fra The CW til høsten . I går ble den plantede piloten av The Originals vist, og i dag er den plukket opp!

Til tross for at seertall og rating for gårsdagens episode om de originale vampyrene Klaus, Elijah og Rebekah satt til 20-tallets New Orleans ikke var de aller beste, så har The CW, ikke overraskende, plukket serien opp. I tillegg har nettverket fornyet Rachel Bilson-serien Hart of Dixie og den ferske serien Beauty and The Beast med Kristen Kreuk (Smallville) i en av hovedrollene. Tidligere har The CW allerede gitt fornyet tillitt til Arrow, The Vampire Diaries og Supernatural.

Fremdeles er fremtiden uklar for Nikita, men her er det store sjansen for at nettverket bringer serien tilbake for en 13-episoders avsluttende sesong. Hvordan det går med The Carrie Diaries er heller ikke avklart, men til tross noe tamme seertall, så er det fremdeles ikke avskrevet.

Beauty and The Beast har heller ikke vært en stor seermagnet, men remaken av 80-tallsserien var et hjerteprosjekt for CW-president Mark Pedowitz og fornyelsen sikrer at at minst en serie på sendeskjemaet neste år kommer fra CBS TV Studio, som er en av to studioer som støtter nettverket. Nettstreaming er også viktige tall CW legger til grunn for fornyelsene og her har de gode avtaler med både Netflix og Hulu.

The Vampire Diaries promo 4×20 «The Originals»

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!