Showtime gjør det offisielt: Sesong 8 av Dexter blir seriens siste

Showtime bekreftet endelig i går at Dexter vil ikke returnere for en niende sesong på kanalen.

Dermed avsluttes historien rundt seriemorderen som også er kriminalteknisk blodekspert for Miami-Metro-politiet i slutten av året.

Annonse

Tidligere har Showtime formelt ikke bekreftet at serien ville avsluttes i år, men produsentene har sagt det og kanal.

Fra før er det bekreftet at Amiee Garcia som spiller Angel Bastisa sin lillesøster, Jamie, vil få en fast rolle på serien for den åttende sesongen etter å ha dukket opp serien siden sesong 6.

Nye fjes i sesong 8 inneholder også Charlotte Rampling som Evelyn Vogel, en psykiater som spesialiserer seg på pyskotiske barn. The Bondoock Saints-stjernen Sean Patrick Flanery er også castet som Jacob Elroy, en tidligere politimann som nå driver egen virksomhet i form av et privatetterforsker-selskap.

Nick Gomez (The Walking Dead) er castet som Javier Guzman, en leiemorder som krysser veier med Debra (Jennifer Carpenter). Og Entourage-skuespilleren Rhys Coiro har blitt castet som en annen kriminell person som Debra leter etter.

Også One Three Hill-skuespillerinnen Bethany Joy Lenz vil dukke opp i flere episoder etter de 4 første episodene som Cassie, en tidligere forlovende kvinne som skulle gifte seg med en finansmann som nå leter etter et roligere liv.

 

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom