Syfy satte seerekord med premieren på transmedia-konseptet Defiance

Ny, verden, nye regler, nye rekorder.

Slik lød det i pressemeldingen fra Syfy i kjølvannet av premieren på kanalens transmedia-satsning Defiance. Serien er kabelkanalens mest sette seriepremiere i målgruppen 18-49 år siden 2006 og premieren på Eureka. Dette er også den beste premieren målt i totale seertall siden lanseringen av Warehouse 13 i 2009.

2,7 millioner seere totalt fikk med seg premieren, hvorav 1,4 millioner var mellom 25-54 år og 1,3 millioner i målgruppen 18-49 år. På premieredagen ble Defiance også rangert blant topp 5 serier i sosiale medier.

Defiance er mer enn bare en tv-serie. Spillet ble lansert 2.april og så langt har spillere logget inn mer enn 6 millioner spilletimer.

Les mer: Defiance – Syfy med tv-serie/MMO-satsning

Om serien

defiancepromotionalphoto2I år 2046 har vi en ny verden, med nye regler. Mer enn 30 år etter at ulike romvesner ankom jorden så er landskapet totalt endret. Til byen Defiance, tidlligere kjent som St.Louis ankommer den mystiske Nolan (Grant Bowler) og hans medhjelper Irisa (Stephanie Leonidas). Etter at de finner seg til rette i byen, en prosess som blir nøye overvåket av borgermester Amanda Rosewater (Julie Benz), den mektige Rafe McCawley (Graham Greene), lounge-eieren Kenya (Mia Kirshner) og det ambisiøse romfamilien Tarrs (Tony Curran og Jamie Murray), så begynner hendelser å utspille seg som truer med å ødelegge freden denne grensebyen har kjempet for.

Ettersom hendelser på tv-skjermen utfolder seg ukentlig, så vil det direkte innvirke på spillet Defiance. For første gang i historien så vil en tv-serie og et spill dele samme univers og påvirke hverandre!

Om spillet

I spillet Defiance kan spillerne innta roller som Ark Hunters, spesialister inne overlevelse, kamp og sporing. De reiser gjennom farlige territorier for å skaffe til veie verdifulle gjenstander som har stor økonomisk verdi.  Arks er romskipene som førte romvesnene til jorden. Spillerne kan lete etter Arks på egen hånd ,og samtidig bli med tusenvis av andre spillere på oppdrag eller rett og slett bare utforske universet.

Annonse

 

Behind the scenes

Her er en spilleliste med 11 små klipp fra bak kulissene:

 

 

Abonner
Varsle om
guest
8 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Tine Jacobsen
7 år siden

Uff, jeg kom jeg ikke forbi de første 10 minuttene.

Stephen
7 år siden

Jeg skrudde av når fokusen på byen kom. Dette gadd jeg ikke å kaste bort tiden på foreløpig.

Sondre Langeland
7 år siden
Svar  Stephen

Lukter Terra Nova 2.0 lang vei, om ikke verre.

SerieFreak
7 år siden

Jeg kom omtrent halvveis inn, men da duppet jeg av fra hele greia. Starten var overhodet ikke catchy nok. Skal komme meg gjennom hele første episode før jeg avsier endelig dom, men det lovet ikke spesielt godt.

Tine Jacobsen
Tine Jacobsen
7 år siden

Uff, jeg kom jeg ikke forbi de første 10 minuttene.

Guest
Guest
7 år siden

Jeg skrudde av når fokusen på byen kom. Dette gadd jeg ikke å kaste bort tiden på foreløpig.

Sondre Langeland
Sondre Langeland
7 år siden
Svar  Guest

Lukter Terra Nova 2.0 lang vei, om ikke verre.

SerieFreak
SerieFreak
7 år siden

Jeg kom omtrent halvveis inn, men da duppet jeg av fra hele greia. Starten var overhodet ikke catchy nok. Skal komme meg gjennom hele første episode før jeg avsier endelig dom, men det lovet ikke spesielt godt.