Game of Thrones-stjernen Natalie Dormer får rollen som Irene Adler i Elementary

Del nyheten

Natalie Dormer fra Game of Thrones vil dukke opp i minst 3 episoder av CBS-serien Elementary i vår.

I Sherlock Holmes-serien som sendes på TV 2 her hjemme vil hun spille rollen som Irene Adler, en av de mest kjente kvinnelige karakterene i historiene rundt Sherlock Holmes.

CBS sendt ut presseskriv om nyheten melder blant annet TVLine.

Dormer dukker først opp i episoden som sendes på CBS den 9. mai, og vil dukke opp i den to-timers lange sesongfinalen til den første sesongen av Elementary, en uke etterpå.
CBS beskriver casting og introduksjonen av Irene Adler i tv-serien som et nytt kapittel i serien, og en måte å gå tilbake til tidligere kapitler satt før starten til serien.
«We’re moving to the next chapter in our show — and in some ways, to a previous chapter in Holmes’ story,» sier produsent  og serieskaper Rob Doherty. «Irene Adler is perhaps the most pivotal relationship in Sherlock’s life, and I can’t think of an actress better suited to the challenge than Natalie.»
Adler ble sist spilt på tv-skjermen av Lara Pulver i BBC-serien Sherlock, i seriens kanskje beste episode i sesong 2, «A Scandal in Belgravia».
I Elementary sin ble seriens utgave av Adler drept av den mystiske Moriarty, som gjorde at Sherlock oppsøkte rus. Det gjenstår bare å se om Adler sin opptreden i Elementary bare er i tilbakeblikk, eller om noe annet vil komme. Forhåpentligvis også et tegn til at serien vil introdusere Moriarty etter å introdusert Sebastian Moran (Vinnie Jones) tidligere denne sesongen.
Selv har jeg bare sett serien veldig sporadisk, men å se Natalie Dormer nå i noe annet enn bare Game of Thrones passer. Hennes karakter Margaery Tyrell har vært en positiv overraskelse i de siste og kommende episodene av HBO-dramaet.

Dormer er fra tidligere mest kjent for en sentral rolle på dramaet The Tudors. Hun dukket også opp i Captain America-filmen fra 2011.

Annonse
X
X