A&E Network har fornyet den nye dramaserien Bates Motel for sesong 2.

Bates Motel med Freddie Highmore og Vera Farmiga i hovedrollene får premiere på NrK3 onsdag 10.april. Nå er det altså klart at serien er fornyet for nok en sesong.  Dette ble offentliggjort I dag av Bob Debitetto, sjef for A&E Network.

Premieren på Bates Motel tiltrakk seg totalt 4,5 millioner seere og 2,5 millioner av dem var i målgruppene 25-54 og 18-49 år. Dermed er serien nettverkets mest sette originale premiere gjennom tidene.

DeBibetto uttalte blant annet:

Bates Motel har oppnådd god kritikk og en lojal seerskare etter de første par ukene. Men utrolige manus, og fantastisk skuespill ledet an av Vera Farmiga og Freddie Highmore, så er vi utrolig spendt på å se hvor serieskaperne Carlton og Kerre kan ta Norma og Norman Bates videre.

Sesong 2 av Bates Motel vil starte pre-produksjonen senere i år og vil bestå av totalt 10 episoder som vil få premiere i 2014.

I serien spiller også Max Thieriot, Oliva Cooke, Nicola Peltz go Nestor Carbonell. Etter at ektemannen dør på tragisk vis, kjøper Norma Bates et motell i utkanten av en idyllisk kystby for å få en ny start. Etter hvert som Norma og Norman finner seg til rette i sitt nye hjem, så oppdager de at byen ikke er helt det den utgir seg for og de lokale innbyggerne er ikke spesielt villig til å innvie dem i hemmelighetene. Men familien Bates nekter å la seg pille på nesen og vil gjøre hva som helst for å overleve og beskytte sine egne hemmeligheter.

 

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!