Once Upon A Time kan få Wonderland-spinoff

Eventyrserien Once Upon A Time har vært en stor suksess for ABC. Nå vurderer de å utvide universet med en spinoff-serie med fokus på Alice i Eventyrland.

BC planlegger en spinoff-serie i samme univers som Once Upon A Time, og hvor handlingen tar utgangspunkt i Alice i Eventyrland. De skal i første omgang vise frem en 4 scener lang «presentasjon» som er planlagt å filmes i slutten av april i Vancouver.

Annonse

Spinoff-serien som har fått tittelen Once: Wonderland er tenkt å følge samme oppskrift som American Horror Story med en 13 episoders avsluttende sesong. Once-skaperne Eddy Kitsis og Adam Horowitz skal, med input fra Zack Estrin og Jane Espenson, skrive en 15-20 siders presentasjon bestående av 4 scener. Dette er planlagt filmet i Vancouver i slutten av april.

Innledningsvis var prosjektet tenkt å sentrere rundt Once Upon A Time-karakteren Mad Hatter (Sebastian Stan), men han var ikke tilgjengelig. Den nye planen er å fokusere på Alice og to nye karakterer; den ensomme eventyreren The Knave og Cyrus, Alice sin romantiske interesse som har en mystisk fortid. Barbara Hershey sin karakter Cora fra OUAT (aka Queen of Hearts) kan også potensielt få en rolle.

Once: Wonderland vil finne sted i Wonderland før forbannelsen ble utløst. Den britisk-fødte australske skuespilleren Sophie Lowe har fått rollen som Alice. Peter Gadiot skal spille Cyrus og Michael Socha blir å finne i rollen som the Knave.

Hvorvidt serien blir å finne på sendeplanen kommende sesong, avsløres under Upfronts i mai.

Om forfatter

Mona Habbestad
Mona Habbestad
Mona har vært med fra starten av og er selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tung drama.
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter