En nyhet som er som ren formalitet å regne: CSI er fornyet og får dermed en 14. sesong.

Serien kan trygt anses som en av de mest suksessfulle i vårt årtusen og har klart seg ganske så bra siden Ted Danson ble del av serien. Han, Elisabeth Shue og andre skuespillere har fornyet sine avtaler, som var det eneste seriøse hinderet for at serien ville se nok en sesong.

Mens CSI: Miami ble kansellert i fjor og CSI: NY sliter på kanten av stupet, har kanalen CBS gjort sitt for at stjernene forblir på serien. Ted Danson har underskrevet en avtale som går over to år, så om det blir en 15. sesong er han nok fortsatt til stede.

I en uttalelse skryter kanalen over den fornyingen serien har gått gjennom og hvor viktig serien er for kanalen. Det er vel ikke å underdrive, serien ble for litt siden nok en gang kåret til verdens mest sette serie. I USA har den opp mot 12 millioner seere hver uke i snitt.

Tidligere har kanalen fornyet NCIS, The Big Bang Theory og How I Met Your Mother.

Annonse

Selv har jeg ikke sjans til å følge serier som dette, det blir for tidkrevende. Men Dansons første to episoder måtte jeg se og der gjorde han jo en grei nok figur. Men hvor mange av dere har klart å følge serien trofast i snart halvannet tiår?

Kilde Hollywoodreporter

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
16 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Kurt Netto
7 år siden

prøvde frem til grisson forlot serien. men serien var for humorløs så ga den opp

Stephen
7 år siden

Ikke at CSI er noe man direkte må løpe å se, så har allikevel Ted Danson bringet litt tilbake den god-følelsen med en hovedkarakter mer lik Grissom. Fishburne-sesongene var kjedelig, og litt for dystre.

Prient Mahes
Prient Mahes
7 år siden

Jeg savner Bored to Death og George

Ingar Reinholtsen
7 år siden

Enig der. Men ingenting slår Curb Your Enthusiasm-versjon av Ted. «Larry David is upset that Ted Danson made a donation anonymously and then told everyone about it.»

Ingar Reinholtsen
7 år siden

Tror jeg har sett det meste. Angrer ikke på det. Har sikkert gått glipp av mange enkeltepisoder, men minnes alle cliffhangerne fra og med sesong 5. Var spesielt spennende fortsettende sesongen for et par år siden. Så kom Ted Danson inn som et frist pust. Blod-dama, Elisabeth Shue, er noe kjedelig etter min smak.

RainAngel
RainAngel
7 år siden

Synes dette er en serie som har holdt stand svært godt siden den begynte. De holder fokuset på enkeltsakene og lar ikke serien styres av hovedkarakterenes personlige liv. Denne, SVU og Criminal Minds er bankers å se på når man trenger god krim, selv om alle seriene har holdt på i flerfoldige år.
Ted Danson gjør en veldig god figur i serien, han er som en trygg far for de ansatte 🙂

Raymond Alexander Nilsen

Har ikke fulgt serien siden starten, men har sett alle episodene. Når serien startet var jeg bare 13år, så fikk ikke lov til å se denne serien da. Men, har som sagt sett alle episodene som er sendt, har faktisk også noen av dvd boksene. Syns serien har holdt god stand hele veien, syns stemningen ble litt rar da Laurence Fishbourne erstattet Willam Petersen, men det tok seg opp etterhvert. Ted Danson har gjort det veldig bra syns jeg.

Stephen
7 år siden

Problemet mitt var Fishburne sin rolle, den var for mørk og de holdt for mye på med hva som kom til skje. Han kom til å få et utbrudd eller gjøre noe feil en gang, det var jo klart ganske tidlig.

Kurt Netto
Kurt Netto
7 år siden

prøvde frem til grisson forlot serien. men serien var for humorløs så ga den opp

Steffen Stø
7 år siden

Ikke at CSI er noe man direkte må løpe å se, så har allikevel Ted Danson bringet litt tilbake den god-følelsen med en hovedkarakter mer lik Grissom. Fishburne-sesongene var kjedelig, og litt for dystre.

Prient Mahes
Prient Mahes
7 år siden

Jeg savner Bored to Death og George

Ingar Reinholtsen
Ingar Reinholtsen
7 år siden

Enig der. Men ingenting slår Curb Your Enthusiasm-versjon av Ted. «Larry David is upset that Ted Danson made a donation anonymously and then told everyone about it.»

Ingar Reinholtsen
Ingar Reinholtsen
7 år siden

Tror jeg har sett det meste. Angrer ikke på det. Har sikkert gått glipp av mange enkeltepisoder, men minnes alle cliffhangerne fra og med sesong 5. Likte godt den fortsettende handlinga et par sesonger tilbake. Så kom Ted Danson inn som et frist pust. Blod-dama, Elisabeth Shue, er noe kjedelig etter min smak.

RainAngel
RainAngel
7 år siden

Synes dette er en serie som har holdt stand svært godt siden den begynte. De holder fokuset på enkeltsakene og lar ikke serien styres av hovedkarakterenes personlige liv. Denne, SVU og Criminal Minds er bankers å se på når man trenger god krim, selv om alle seriene har holdt på i flerfoldige år.
Ted Danson gjør en veldig god figur i serien, han er som en trygg far for de ansatte 🙂

Raymond Alexander Nilsen
Raymond Alexander Nilsen
7 år siden

Har ikke fulgt serien siden starten, men har sett alle episodene. Når serien startet var jeg bare 13år, så fikk ikke lov til å se denne serien da. Men, har som sagt sett alle episodene som er sendt, har faktisk også noen av dvd boksene. Syns serien har holdt god stand hele veien, syns stemningen ble litt rar da Laurence Fishbourne erstattet Willam Petersen, men det tok seg opp etterhvert. Ted Danson har gjort det veldig bra syns jeg.

Steffen Stø
7 år siden

Problemet mitt var Fishburne sin rolle, den var for mørk og de holdt for mye på med hva som kom til skje. Han kom til å få et utbrudd eller gjøre noe feil en gang, det var jo klart ganske tidlig.