Jorge Garcia i ny pilot

CBS-prosjekter The Ordained har knyttet til seg den høyst likandes Jorge Garcia, som skal spille en etterforsker ved et advokatokontor.

Prosjektet, som så langt er på pilotstadiet (dvs. den må overbevise med pilotepisode før den evt. blir noe av) beskrives som en drama med en god dose konspirasjon. Den handler om Tom (spilt av Charlie Cox) som blir advokat for å forhindre at hennes søster blir myrdet. En noe uforståelig beskrivelse det der, men vi får nå vente og se hvordan det ser ut om dette prosjektet da ender opp med å få grønt lys hos CBS.

Annonse

Sist Garcia forsøkte seg i en ny serie var det i JJ Abrams-serien Alcatraz, som ikke fikk mer enn et dusin episoder. Siden den kanselleringen har han hatt en gjesterolle i Once Upon A Time.

Protagonisten i serien spilles som nevnt av Charlie Cox, som imponerte i Boardwalk Empire. Både han og Garcia er folk jeg håper å se mer til på TV-skjermen, så jeg krysser fingrene for at The Ordained klarer å snike seg mellom nåløyet. Veteranen Nestor Serrano er også sikret en rolle i piloten.

Les også: Castingnytt for pilotprosjekter og eksisterende serier

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter