The Wedding Band kansellert, Ben and Kate og Don’t Trust the B— in Apt. 23 trukket fra sendeskjema

Annonse

TBS sitt noe halvhjertede forsøk på å levere et timeslangt komediedrama med The Wedding Band endte med kansellering. Samtidig har ABC og Fox fjernet hver sin komedie fra sine fra sendeskjema, noe som i praksis betyr kansellering.

Kanselleringen av The Wedding Band kommer ikke som noe stort sjokk. Faktisk så avgjorde TBS skjebnen til serien lenge før den hadde premiere da de bestemte seg for å sende den på sent lørdagskvelden og det uten særlig promotering i forkant.

1 2010 bestemte TBS seg for å skifte strategi til flere timeslange serier. Dette resulterte i Franklin & Bash som migrerte til TNT og The Wedding Band. Like etter at The Wedding Band ble plukket opp i mai 2011, så snudde TBS og gikk tilbake til strategien med halvtimes-serier i stedet. The Wedding Band stod igjen som det berømte femte hjulet på vogna.

Serien har for det meste fått gode kritikkker, og gjorde det faktisk ikke så verst i premieren med 1,845 millioner seere, men utover i sesongen sank gjennomsnittet til rundt 1,4 millioner.

The Wedding Band er sentrert rundt vennskapet til fire menn (Brian Austin Green, Harold Perrineau, Peter Cambor og Derek Miller) som sliter med å finne ut av sine egne liv.

Serien har premiere på TV3 24.januar kl 22.30

 

ABC og Fox fjerner komedier fra sendeskjema

ABC har slitt med komedieblokken sin på tirsdager så består av Happy Endings og Don’t Trust the B— in Apt.23. Nå har de besluttet å fjerne Apt. 23 fra sendeskjemaet med umiddelbar virkning. Selv om ABC ikke kaller dette en kansellering, så er skjebnen likevel så godt som forseglet. De siste episodene vil antagelig bli vist til sommeren.

James Van Der Beek som har en av hovedrollene i serien, uttalte følgende på Twitter:

[quote]Trist å se at ABC har fjernet #Apt23 og ikke vil sende de siste 8 episodene i nærmeste fremtid. Oversettelse: Vi har i bunn og grunn blitt kansellert. [/quote]

Fremover vil ABC sende doble episoder med Happy Endings i stedet.

Det ser også ut til å gå mot enden på visa for Fox sin nykommer Ben and Kate. Som med The Mob Doctor tidligere i høst, så sier ikke Fox at serien er kansellert, bare fjernet fra sendeskjema på ubestemt tid. Av erfaring vet vi at dette i praksis betyr kansellering. Serien holder nå på med innspillingen av episode 15 av en total ordre på 19. De vil spille inn alle 19 episodene, men når de eventuelt vil bli vist er ikke avklart.

4 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X