Nok en avtale på plass for Netflix

Den amerikanske versjonen av Netflix har sikret seg nok en avtale, som sikrer dem serier fra Cartoon Network og Warner Bros. Animation, samt TNT-serien Dallas.

Det er i en pressemelding selskapene kunngjorde dette – hvor serier som Robot Chicken, Dallas, Adventure Time, Johnny Bravo og Ben 10 nevnes. I tillegg er DC-serier som Green Lantern: The Animated Series og muligens også Young Justice noe som avtalen innbefatter. De fleste seriene blir tilgjengelig fra 30. mars.

Annonse

Dette betyr at barnesonen i tjenesten blir ytterligere styrket, men det er ikke gitt at dette også gjelder den norske Netflix-versjonen da det er en helt annen jungel for tjenesten å navigere i hva gjelder avtaler med innholdsleverandører.

Dramatilbudet får også et tillegg med Dallas, som gjorde comeback i fjor sommer på TNT. Fra januar 2014 blir serien å finne på amerikansk Netflix.

Det er fortsatt snakk om sesonger som er ferdig sendt på tradisjonelt TV. Nylig ble det også kjent at Netflix sikret seg avtale med Disney, men først fra år 2016.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter