Necessary Roughness fornyet for sesong 3

USA Network har fornyet serien Necessary Roughness for en tredje sesong.

Den tredje sesongen vil bli på 10 episoder. Dette er et redusert antall i forhold til seriens første som bestod av 12 episoder og den nåværende sesongen som vil bestå av 16 episoder.

Annonse

Necessary Roughness har Callie Thorne i hovedrollen som New York Hawks sin sports-psykolog Dani Santino, som prøver å unngå å miste praksisen sin samtidig som hun holder sitt personlig liv i sjakk.

Serien er skapt av Elizabeth Kruger og Craig Shapiro, og har ikke blitt den hiten USA Network nok hadde håpet på. Likevel har den etablert en lojal seerskare som har holdt seg mer eller mindre konstant siden premieren. Da sesong 2 startet i sommer hadde første episode 3 millioner seere. Serien gjør det godt på opptak, og legger man til de som ser serien enten live eller opptil 7 dager etter sendedagen, så stiger seertallet til rundt 4,6 millioner. Sesong 2.5 starter opp igjen 23. januar.

Dette var den siste av sommer-seriene til USA Network som får fornyelse. Fra før er Royal Pains, Burn Notice, Suits, Covert Affairs og White Collar fornyet. Fairly Legal, Common Law og Political Animals ble kansellert.

Om forfatter

Mona Habbestad
Mona Habbestad
Mona har vært med fra starten av og er selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tung drama.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom