How I Met Your Mother offisielt fornyet for en niende og siste sesong

CBS annonserer endelig at kanalen har plukket opp How I Met Your Mother for en niende sesong. Allikevel blir sesongen den siste fra Ted, Barney og de andre i komiserien.

Selv om CBS hadde gjort avtalene med skuespillerne klare i fjor for en niende sesong, hadde ikke CBS offisielt fornyet How I Met Your Mother for en ny sesong. Nå er alt på plass, og kanalen har nå annonsert at kanalen plukker opp serien for en ny sesong i 2013-2014 sesongen som blir den niende, og den siste sesongen av komiserien.

Annonse

Hvem moren er ser med det ut til å bli avslørt snart i serien som startet tilbake i 2005. Den siste sesongen vil inneholde ganske trolig 24 episoder som serien tidligere har gjort siden sesong 4.

Alle de faste skuespillerne på serien – Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris og Alyson Hannigan er tilbake sammen med serieskaperne Carter Bays og Craig Thomas.

Det var store sjanser for at en niende sesong ikke ville skje, etter Segel ville forlate serien denne sesongen, men snudde så. Segel skal ha forandret sin mening om å forsette etter å fått detaljer om hvordan det skulle være lettere for Segel å dukke opp i filmer, samtidig som beholde en god lønn for serien melder Deadline.com.

Er du glad for at serien endelig går mot slutten? Eller burde serien holde ut enda flere sesonger, selv uten Segel?

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter