Hell on Wheels endelig fornyet for en tredje sesong

Foto: AMC

Den tredje sesongen av Hell on Wheels er i boks. Etter å ha lett etter ny sjefsprodusent siden slutten av oktober er John Wirth hanket inn for å styre produksjonen av serien framover. 

Annonse

Med andre ord er Hell On Wheels utenfor fare for å bli satt på pause eller kansellert grunnetproduksjonsproblemer.

I november skrev vi at trøbbel i kulissene førte til at seriens fornyelse av AMC ble satt på vent grunnet problemet med å finne en ny produsent til å styre seriens kommende tredje sesong. Først valgte skaperne og produsentene av serien, Joe og Tony Gayton, ikke å være involvert i den daglige driften fremover. Senere ble serien produsent John Shiban (X-Files) valgt ut til å bli sjefsprodusent, men Shiban valgte å gå videre til andre prosjekter.

Etter å ha prøvd å funnet en ny sjefsprodusent siden slutten av oktober er produsenten John Wirth satt til å drive serien, noe som fører til at serien for andre gang blir fornyet for en tredje sesong.

Wirth, som har vært tv-produsent i flere tiår. Han var sjefsprodusent på Terminator: The Sarah Connor Chronicles og har produsert serier som V, The Cape og vært produsent-konsulent for Falling Skies, noe som kanskje gir håp om superskurker, tidsreiser og aliens i sesong 3…

Mer relevant for Hell On Wheels har Wirth vært produsent på serier som  Picket Fences, Nash Bridges, The District og The Adventures of Brisco County Jr.

Westerndramaets tredje sesong vil ha premiere på AMC neste høst på kabel-tv kanalen. Serien sendes her hjemme på VOX.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter