Foto: Sarajevo Film-Festival
Annonse

X-files stjernen vender tilbake til TV-skjermen i rollen som Hannibal Lecters terapeut.

Dette gjør at serien, som TVNorge har sikret seg rettighetene til, vil vise til en imponerende gruppe skuespillere i de ulike rollene. I tillegg til Mads Mikkelsen (Hannibal) har folk som Laurence Fishburne, Hugh Dancy, Eddia Izzard og Gina Torres roller i serien.

Gillian Anderson har etter tiden som agent Scully i X-Files primært holdt seg til britisk film og miniserier, hvor hun har sanket priser og nominasjoner for sine roller – først og fremst for rollen i BBC-serien Bleak House. Hun har ikke hatt rolle i en amerikansk TV-serie siden 2002, så dette kan karakteriseres som et lite comeback.

I følge EW.com vil hun spille terapeuten med det eksotiske navnet Dr. Bedelia Du Maurier og hun vil ha rollen i flere episoder av serien. Nylig var hun ferdig med innspillingen av den nye BBC-serien The Fall og hun holder også på med et par filmroller, blant annet sammen med Ian McKellen i The Curse of The Buxom Strumpet og Michael Caine i filmen Mr. Morgan’s Last Love.

Annonse