Burn Notice fornyet til en syvende sesong på 13 episoder

Foto: USA Network

Det lettbeinte spiondramaet Burn Notice går ingen veier fremdeles, og en siste sesong er ikke bekreftet foreløpig etter at serien onsdag ble offisielt fornyet for en ny og syvende sesong på 13 episoder. 

Annonse

Jeffrey Donovan, Bruce Campbell og de andre i Burn Notice forlater ikke tv-skjermen helt enda. En åpenbar syvende sesong er annonsert av USA Network, uten at kanalen legger til at dette blir seriens siste sesong helt enda. Mange forventet at sesong 7 ville være seriens siste sesong, men dette gjenstår å bli annonsert.

Sesong 7 av spiondramaet vil inneholde bare 13 episoder, istedenfor sesong 4 til 6 som inneholder 18 episoder. Allikevel vil serien med fornyelsen på 13 episoder kunne nå 100-episoder merket som bare Monk har oppnådd på kanalen, og Psych vil snart.

Serien som går på Viasat 4 her i Norge starter med å sende den første av de siste 8 episodene på USA Network denne uken.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom