Fornyet! Strike Back, Children’s Hospital, NTSF:SD:SUV, A.N.T. Farm og Teenage Mutant Ninja Turtles

Annonse

Cinemax har fornyet action-dramaet Strike Back for sesong 3. Sesongen vil bestå av 10 episoder og skal spilles inn i Sør-Afrika og Ungarn. Sesong 3 vil få premiere i løpet av 2013.

Strike Back sesong 2 trailer:

Også andre kabelserier har fått fornyet tillitt denne uken. Adult Swim har gitt grønt lys for sesong 5 av Childrens Hospital og sesong 3 av NTSF:SD:SUV. Begge disse vil få sesongpremiere i løpet av 2013.

Childrens Hospital sesong 4 promo:

https://www.youtube.com/watch?v=-B45UvfIBUo

NTSF:SD:SUV

Kabelkanalenes største barneprogram – Teenage Mutant Ninja Turtles på Nickelodeon er også fornyet. Dette blir seriens andre sesong og den vil bestå av hele 26 episoder.

Disney Channel har også offentliggjort en fornyelse. A.N.T. Farm har blitt fornyet for sesong 3 og vil få premiere i juni 2013 i USA.

4 KOMMENTARER

  1. Strike Back er den beste actionserien som er nå for tida. Veldig bra at den er fornyet! Kjempebra serie.

  2. Utrolig bra at Strike Back er fornyet. Cinemax gjorde den serien et hakk bedre synes jeg. Actionserie som virkelig er actionserie, ikke noe half-ass akkurat som Spartacus. Det er en variasjon i dagens tv-serier som mer prøver å kopiere andre. Strike Back er veldig mye heltøff action som faktisk er tøff, noe teit men på en bra måte. Serien er Cinemax sin utgave av Mad Men for AMC, eller The Sopranos for HBO. Deres merkevare.

    Strike Back kan man si at er fornyet for en fjerde sesong. Strike Back er et tv-franchise. Første sesongen/»serien» i franchiset var Strike Back som i sin ettertid ble omtalt heller som Chris Ryans Strike Back på grunn av rettighetene endte opp hos Cinemax etter Sky1. Strike Back: Project Dawn, Strike Back: Vengance og kommende Strike Back 4 er serie/sesong nr. 4 i franchiset.

  3. Utrolig bra at Strike Back er fornyet. Cinemax gjorde den serien et hakk bedre synes jeg. Actionserie som virkelig er actionserie, ikke noe half-ass akkurat som Spartacus. Det er en variasjon i dagens tv-serier som mer prøver å kopiere andre. Strike Back er veldig mye heltøff action som faktisk er tøff, noe teit men på en bra måte. Serien er Cinemax sin utgave av Mad Men for AMC, eller The Sopranos for HBO. Deres merkevare.

    Strike Back kan man si at er fornyet for en fjerde sesong. Strike Back er et tv-franchise. Første sesongen/»serien» i franchiset var Strike Back som i sin ettertid ble omtalt heller som Chris Ryans Strike Back på grunn av rettighetene endte opp hos Cinemax etter Sky1. Strike Back: Project Dawn, Strike Back: Vengance og kommende Strike Back 4 er serie/sesong nr. 4 i franchiset.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X