Eddie Murphy blir siste tilskudd til en stadig voksende gruppe Hollywood-stjerner som inntar TV-skjermen, og det i en av hans mest ikoniske roller – som den rappkjeftede Axel Foley.

CBS, nettverket bak serier som CSI, Person of Interest, Hawaii-Five-0 og Blue Bloods, vant en ryktet budkrig om prosjektet. Alle de fire store nettverkene i USA skal ha budt store summer. CBS har bestilt en pilotepisode, som fokuserer på Axels sønn Aaron som jobber i Beverly Hills som politi. Sony vil produsere serien.

Eddie Murphys karakter Axel har utrolig nok maktet å bli politisjef siden vi sist så han i filmene (noen som sier bisarr cross-over til Blue Bloods? Hvor kult ville det ikke vært å se Axel Foley krangle med Frank Reagan?). Hvor involvert Eddie Murphy blir som skuespiller er noe uklart. Han vil være med i pilotepisoden, og om serien får grønt lys for videre produksjon kan han bli med videre – om enn i en begrenset rolle.

Andre skuespillere er ikke klar, det skal bli spennende å se hvem som får oppgaven å være Axels sønn. The Shield-skaper Shawn Ryan skriver manus til pilotepisoden, som jo lover godt.

Her er en liten nostalgitur 30 år tilbake i tid:

 

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer