Foto: AMC

Etter å ha dukket opp i flere sesonger av Breaking Bad er Jonathan Banks på vei til kritikerroste komiserien Parks And Recreation. Banks vil spille faren til Ben Wyatt (Adam Scott). Lucy Lawless fra Sparatucs dukker også opp i kommende sesong 5. 

Med-skaper Mike Schur av den Emmy-nominerte komiserien bekreftet til Hitfix.com at Jonathan Banks vil dukke opp i den kommende sesongen av Parks And Recreation som starter neste uke på NBC.

Til Hitfix nevner Mike Schur at de ikke har en beskrivelse av Jonathan Banks sin karakter, som blir Ben sin far Steve. At han burde spille som Mike Ehrmentraut (hans karakter i Breaking Bad) ble nevnt ifølge Schur, så dermed kom ideen fra noen om å få Jonathan Banks selv til å spille rollen. Banks vil trolig dukke opp isesongens sjette episode.

Banks blir ikke alene. Glenne Headly, kjent fra tv-serien Akutten og filmen Svindlere med Stil, har landet rollen som Julia, moren til Ben Wyatt rapporterer TVGuide.com.

Annonse

Julia blir beskrevet som en varm og sjarmerende kvinne som liker kunst og littratur, men som også har en mørk side når hun blir provosert. Mens Leslie (Amy Poehler) gjør et godt inntrykk på sin mulige svigermor er ikke Julia i det beste humøret. Dette fordi Steve (Banks) dukker opp for å møte sin sønn med en mye yngre ny kjæreste.

Banks har en lang karriere innen tv og er også kjent for dramaseriene Wiseguy og Day Break. Skuespilleren har også dukket opp i en rekke komiserier gjennom sin lange karriere som Fired Up, Modern Family og Eli Stone.

Lucy Lawless

Lucy Lawless fra Spartacus  og Xena er også på vei til komiseriens femte sesong.

Skuespillerinnen vil dukke opp i flere episoder av komiserien som en flamme for Nick Offerman`s herlige alter-ego, Ron Swanson. Lawless vil spille en singel mor i Pawnee med navn Diane som har et lite problem i sitt nabolag. Andy (Chris Pratt) og Ron ender opp med å dra ut for å hjelpe henne, og Andy legger til at det er noe mellom henne og Ron.

Parks And Recreation har premiere 20. september på NBC. CMore som har sendt ferdig sesong 4 her hjemme i Norge har ikke annonsert når den femte sesongen vil starte av komiserien.

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Andre Jørgensen
8 år siden

Ja! Flere roller til Jonathan Banks punktum!

Andre Jørgensen
Andre Jørgensen
8 år siden

Ja! Flere roller til Jonathan Banks punktum!