Annonse

Snart braker det løs med nye og gamle serier, spesielt på amerikanske skjermer. Men det skjer også spennende ting på seriefronten blant de norske kanalene. Er du nysgjerrig på hva TV3 og Visat 4 har å by på av innkjøpte serier denne høsten? Her er en smakebit!

 

Anger Management – premiere

Den største serienyheten fra Visat-gruppen denne høsten er utvilsomt Charlie Sheen sin nye situasjonskomedie Anger Mangement som har premiere mandag 13.august kl 21.30.

Serien er løst basert på filmen med sammen navn, som hadde Jack Nicholson og Adam Sandler i hovedrollene.

Annonse

«Charlie Sheen spiller den noe uortodokse terapeuten Charlie, som har spesialisert seg på sinnehåndtering. Livet hans blir gjort stadig mer komplisert av forholdene han har med sin beste venn og terapeut, ekskone og deres 12 år gamle datter som har tvangslidelser. Det viser seg imidlertid kjapt at det like mye er han selv som kan trenge behandling.» -TV3/Viasat

[youtube width=»650″ height=»366″]http://youtu.be/FBXqIPhMpkk

Charlie Sheen har vært en hot snakkis helt siden han fikk sparken fra Two and a Half Men og han gikk ikke akkurat stille i dørene i tiden etterpå. Det var selvsagt bare en snakk om tid før han ville vende tilbake til TV-skjermen og kabelkanalen FX grep sjansen.

Ikke overraskende var debuten en seersuksess. 5.47 millioner seere så første episode og ble dermed en av FX mest sette premierer noensinne.

Det er vanlig at seertallene dropper etter premieren, og Anger Management falt hele 38 % i sin andre uke. Men med seertall på ca 3.37 millioner er fremdeles svært bra for en komdie på betal-kanal.

 

Men At Work – premiere

Mandag 27.august har nok en situasjonskomedie premiere på Viasat4.

«Men At Work er en amerikansk serie som handler om fire bestevenner som også jobber i sammen i et magasin. Etter at Milo (Danny Masterson, kjent fra That 70’s Show) blir dumpet av kjæresten så strømmer det på med råd fra vennene rundt ham. Den livlige vennegjengen består av den følsomme Neal (Adam Busch), den morsomme og sofistikerte Tyler (Michael Cassidy), og fotografen og kvinnebedåreren Gibbs (James Lesure). De har alle sine egne meninger når det kommer til dating, sjekking og forhold til kvinner og sammen hjelper de hverandre med å navigere livene sine.» -TV3/Viasat

 

[youtube width=»650″ height=»366″]http://youtu.be/Abqmv88zedU

 

True Justice – sesong 2

True Justice starter også opp sesong 2 mandag 13.august kl 23.30

«I True Justice møter vi Elijah Kane spilt av Steven Seagal som leder en undercover enhet i Seattle. Kane pågriper storkriminelle i Nord-Vest USA, og bruker mer makt enn den gjennomsnittlige politimann. Kane har en mystisk fortid og viser tegn på å være eksmilitær. I hver episode tar enheten for seg en ny gjeng kriminelle og viser gatene at de ikke er redde for å bruke skitne metoder for å få forbrytere bak lås og slå.» -TV3/Viasat

[youtube width=»650″ height=»366″]http://www.youtube.com/watch?v=vAgBQ9iLJcM

Family Guy  –  sesong 11 fortsetter

Den animerte suksesserien Family Guy er allerede i gang med nye episoder fra sesong 11. Disse sendes søndager kl 19.30.

«Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.» – TV3/Viasat

 

 

Minerydderne (Bomb Patrol: Afghanistan) – sesong 1 forsetter

Minerydderne i Afghanistan er tilbake med nye episoder fra sesong 1 etter flere måneders sendepause. Episodene vil gå på tirsdager fra uke 36. Enkelte uker vil serien måtte vike for fotballkamper.

«Denne dokumentarserien er inspirert av filmen The Hurt Locker og følger en bombegruppe fra USAs marine. Vi følger gruppen fra de starter treningen sin i USA, blir med på reisen til Afghanistan, og ser når de sendes ut på skarpe oppdrag med livet som innsats.» – TV3/Viasat

 

 

Franklin & Bash – sesong 2

I uke 37 starter sesong 2 av Franklin and Bash på Viasat 4.

«Serien handler Peter Bash og Jared Franklin som er to unge advokater som tar alt som det kommer. Sammen eier de advokatfirmaet Franklin & Bash. Deres totalt utradisjonelle forhold til faget gir dem en høyst interessant hverdag på kontoret og i rettsalen. Duoens tvilsomme arbeidsmetoder tiltrekker seg oppmerksomhet fra Stanton Infeld som arbeider for det prominente advokatfirmaet Infeld Daniels. Han tilbyr dem å jobbe for ham og lover dem til gjengjeld en stor mengde kreativ frihet. Med en så perfekt blanding av arbeid og fritid så kjeder man seg aldri i selskap med Franklin & Bash.» – TV3/Viasat

[youtube width=»650″ height=»366″]http://youtu.be/E4_XmeDaR0k

 

Viasat 4 viser serier fra morgen til kveld. Har du mulighet til å se tv på dagtid så kan du kose deg med gamle episoder av klassikere som Stargate Atlantis, Seinfeld, The Fresh Prince of Bel-Air, Simpson’s, Kongen av Queens, The Drew Carey Show, Two and a Half Men, Family Guy, A-Team og mange flere.

I de sene nattetimer kan du få med deg serier som Burn Notice (s2), Weeds (s5), Community (s2) for å nevne noen.

 

 

Paradise Hotel (dansk) – sesong 8

For de som måtte ha Paradise-abstinenser, så kan dere glede dere til Paradise Hotel Danmark sesong 8 som starter mandag 13. august kl 22.30.

Beskrivelse fra TV3:

«Nå åpnes dørene til et nytt og fantastisk opphold på Paradise Hotel. Pene og festglade gutter og jenter med veltrente kropper og masse selvtillit står foran sin livs opplevelse i Mexico. Og her venter det mange overraskelser når uventede gjester og ekstreme karakterer sjekker inn.

På hotellet oppstår dype vennskap og ekte kjærlighet. Sjokkbølger sendes gjennom luksushotellet når gjestene tar uventede beslutninger. Det blir lagd avtaler, lovet troskap, sviktet, flørtet og manipulert. Alt sammen i kampen om å få en partner og nå finalen, som i år er noe annerledes enn hva gjestene forestiller seg.»

 

Bones – sesong 8

På TV3 kan vi glede oss til Bones sesong 8 starter opp litt senere på høsten. Her er dato for sesongpremiere ikke satt enda.

Mens vi venter så kan dere kose dere med denne samlingen klipp fra sesong 7:

[youtube width=»650″ height=»366″]http://www.youtube.com/watch?v=FogZh8SgnHE

 

I tillegg fortsetter TV3 å sende nye episoder av:

  • NCIS: Los Angeles sesong 3 mandager kl 21.30
  • Gordon Ramsay Rydder Opp sesong 5 torsdager kl 20.30
  • The Menatlist sesong 4 onsdager kl 21.30 (sesongfinale 29.august)
  • The Finder sesong1 torsdager kl 21.30.

 

Også på TV3 er det mulighet for å få med seg tidligere viste episoder av serier som Bones, The Mentalist og Alle Elsker Raymond på dagtid. På kvelds- og nattestid går også serier som The Menatlist, Weeds, How I Met Your Mother og Two And A Half Men i reprise for å nevne noen.

 

 

Sherlock – premiere

For de som har tilgang til betalkanalen Viasat Crime, så anbefaler jeg å holde av tid lørdag 8.september. Da er det nemlig premiere på BBC-serien Sherlock.

«Sherlock Holmes og Dr. John Watson beveger seg inn i nåtidens London for å løse krimgåter. En spennende, tempofylt og moderne gjenskapelse av Arthur Conan Doyles klassiske krimdrama. De ikoniske detaljene fra Conan Doyles originale bøker består og rammen for oppklaringene er fortsatt Baker Street 221b.» – Viasat Crime

I rollene finner vi Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes), Martin Freeman (Dr John Watson), Mark Gatiss (Mycroft Holmes), Rupert Graves (Detective Inspector Lestrade), Una Stubbs (Mrs Hudson), Loo Brealey (Molly Hooper) m.fl.

[youtube width=»650″ height=»366″]http://youtu.be/YcFHeTaS9ew

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer