Annonse

I følge en pressemelding fra TVNorge vil den nye Jarle Andhøy-serien utsettes. Ånder svever inn som erstatning.

Tangeruddampen er et program hvor beboerne i Tangerudbakken borettslag blir med Jarle Andhøy til sjøs. Grunnet tidsklemme blir den planlagte premieren i høst ingenting av.

Akkurat hva som viste seg å være problemet er ikke lett å si, for det er vel ikke akkurat ideelt eller vanlig at en storsatsing fjernes fra sendeflaten kort tid før høstsesongen starter.

Kommunikasjonsdirektør Svein Tore Bergstuen gir følgende forklaring, som minner mer om en salgs-pitch (men hey, det er jo jobben hans):

– Vi sitter på fantastiske opptak. Team Berserk og beboerne i Tangerudbakken borettslag må være to av Norges mest fascinerende gjenger, og foran kamera leverer de magi. Men allerede da vi gikk i gang med prosjektet visste vi at tidsskjemaet kom til å bli stramt dersom vi skulle klare å få programmet på i høst. Nå må vi bare erkjenne at det ikke går. Vi trenger rett og slett mer tid til å ferdigstille prosjektet, og utsetter derfor premieren til våren 2013.

Annonse

Det er nå i det minste bra de ikke leverer et halvferdig produkt, så får vi satse på at prosjektet blir fullført og gir god underholdning til våren.

Åndenes Makt kommer inn med en ny sesong. I følge TVNorge har serien nesten en halv million seere hver uke. Tidligere har serien gått på søndager, men flyttes nå til torsdager for å fylle tomrommet etter Tangeruddampen.

(Foto: TVNorge)

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer