Syfy har gitt klarsignal til pilotprodusjon av prosjektet High Moon. Piloten, produsert av Pushing Daisies-skaperen Bryan Fuller, kommer fra produsenten Jim Danger Gray.

Det canadiske produksjonselskapet Reunion vil produsere en adapsjon av novellen The Lotus Caves fra John Christopher. Pilot-prosjektet er nå plukket opp av sci-fi kanalen Syfy, ifølge The Hollywood Reporter.

Piloten er skrevet av Jim Danger Gray. Med seg har han skaperen av den kortvarige serien Pushing Daisies, Bryan Fuller. Prosjektet er basert på en historie fra Gray og Fuller, som jobbet sammen på Pushing Daisies.

High Moon handler om en fremtid der landene på jorda er etablert som kolonier for å gruve etter ressurser. Men når nye former for liv oppdages på månen ender det opp med kaos.

Bryan Fuller er involvert i High Moon.

Fuller, som er serieskaper av serier som Wonderfalls og Dead Like Me i tillegg til Pushing Daisies, har også utviklet den kommende serien Hannibal som vil bli sendt på TVNorge her hjemme. Fuller har nylig produsert ferdig piloten for Mockingbird Lane, som er en moderne tolkning av The Munsters.

Den 90-minutter lange piloten til High Moon vil bli spilt inn i Vancouver i høst. Dette kommer samme uka som M. Night Shyamalan sin TV-pilot Proof ble plukket opp til produksjon. I tillegg skaffet også kanalen seg også rettighetene til å lage tv ut av The Harper Connely Mysteries.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer