Showtime er i ferd med å legge ned flere serier framover, og i 2013 vil kanalen ha premiere på to nye serier med kjente skuespillere som Michael Sheen og Liev Schreiber i hovedrollene. Kanalen har også et nytt prosjekt i utvikling.

I likhet med tidligere informasjon fra FX, vil vi rapportere om hva som blir røpet eller presentert til pressen under sommerens Television Critics Associations presseturnerer, hvor hver av de amerikanske kanalene forteller om planer for fremtiden.

 

Framtiden til ‘Dexter’, ‘Episodes’ og mer

Weeds sender sin siste episode 26. september på kanalen.

Annonse

Episodes forventes å komme tilbake for en tredje sesong. Komiserien er en samproduksjon mellom Showtime og BBC så det tar mer tid å få den tilbake på luften, men serien gjør det bra nok hos begge for en tredje sesong.

The Borgias, som også er en samproduksjon, forventes å leve i minst 4 sesonger – som var den originale planen. En femte sesong er også mulig.

Dexter forventes forsatt å avsluttes i sesong 8, men programsjefen David Nevins lukker ikke døren for mer Dexter etter det.

I would be stupid if I didn’t leave the door open. But the likely scenario is that the show will end after its eighth season. I think everything has gotten rewired this season in a very interesting way. This will be a game-changing season for Dexter«

 

Ron Howard med i utviklingen av nytt drama til Showtime

Ron Howard er klar med et tv-prosjekt på kanalen. Den kjente regissøren og produsenten, som tidligere er kjent for filmer som A Beautiful Mind og komiserien Arrested Development, er klar for å jobbe med prosjektet Conquest.

Prosjektet er enda i et tidlig utviklingstadie, og ingen manus er enda gjort. Prosjektet kan kanskje beskrives som kanalens forsøk på Sparatcus.

Historien er rundt erobreren Hernan Cortes, som ledet den spanske overtagelsen i Mexico fra aztekerne. Serien vil også handle om Moctezuma II, den siste herskeren over aztekerne før deres nedfall.

Conquest beskrives som en klassisk krigshistorie mellom 2 mektige menn og deres folk i en historie som leder til ødeleggelsen av aztekernes kultur og mennene selv. Den mulige serien vil bli en periode-serie med elementer av overnaturlig og skrekk.

Oscar-nominerte José Rivera, kjent for sitt arbeid med Motorsykkeldagbøkene, vil skrive manuset til prosjektet.

 

Nye serier vist fram

Showtime viste under gårsdagens presentasjon også klipp av de kommende nye dramaseriene Ray Donovan og Masters of Sex. Begge seriene vil ha premiere i 2013. Ray Donovan er et drama rundt en fikser i Hollywood med Liev Schreiber i hovedrollen. Masters of Sex er et periodedrama rundt pionerene innenfor forskningen på menneskelig seksualitet.

Michael Sheen og Lizzy Caplan i første bildet av ‘Masters of Sex’. Foto: Showtime

Les også: Showtime plukker opp ‘Ray Donovan’ og ‘Masters of Sex’ til serie

Daniel Fienberg fra nettstedet Hitfix.com beskrev hva pressen/kritikerne fikk se under gårsdagens visninger.

– Masters of Sex : «We see lots of clips of modern representations of sex. The pilot, directed by John Madden, has a great look with its period setting. Michael Sheen seems amusing. This definitely looks much livelier than KinseyLizzy Caplan also looks terrific and, yes, nudity. Beau Bridges looks interesting, funny and… no nudity. I have no clue what this show is, but it definitely seems potentially smutty and arty and intriguing. Lots of nudity, Starz-level nudity. Using Making Whoopie for the promo is silly, but whatever«.

– Ray Donovan : «Liev Schreiber is White Don Cheadle. He can fix everything but his own life. You know the Vocational Irony Narrative deal. Liev looks confident and a bit badass and Jon Voight as his newly paroled father looks really intriguing. The narrative conflicts, at least in the teaser, look fairly familiar, but I’m OK with that if Liev and Voight have fun chewing scenery».

 

Ingen ny informasjon om de kommende sesongene til Shameless, House of Lies eller Californication ble gitt av kanalen. Alle seriene har startet produksjonen for de kommende sesongen. House of Lies strter riktignok ikke filmingen før i august.

 

1 kommentar

  1. Conquest hørest ut som en spennende serie.

    Periodedrama er tydeligvis inn nå og showtime ser ut til å henge seg på.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here