Perception fornyet for sesong 2

TNT har fornyet serien Perception med Eric McCormack i hovedrollen for sesong 2.

Sesong 2 vil ble bestå av totalt 13 episoder og vil bli vist i 2013. Serien er rangert som den nest beste nye serien på som blir vist på mandager i USA, bare slått av The Closer-spinoffen Major Crimes.

Annonse

Eric McCormack spiller Dr. Daniel Pierce, en eksentrisk professor innen nevrovitenskap som lider av paranoid schizofreni. Han blir rekruttert av FBI for å hjelpe dem med å løse komplekse saker. Pierce har spesialisert kunnskap om menneskelig adferd og en eksepsjonell forståelse av hvordan hjernen fungerer. Han har derfor en helt spesiell evne til å se mønstre og tolke hva som ligger bak folks følelser og handlinger.

Pierce sin hjerne er fenomenal, men han er selv skadet. Han sliter med hallusinasjoner og paranoide tanker som et resultat av schizonfreni. Men merkelig nok anser Pierce selv disse hallusinasjonene som gaver. Noen ganger gjør de at han klarer å finne forbindelser som hans bevisste hjerne ikke klarer å prosessere. Andre ganger er disse synene hans verste fiende og fører til at han oppfører seg irrasjonelt, og blir potensielt farlig.

Hans mentale tilstand og spesielle oppføresl gjør at han har vanskelig for å få nære venner og forhold. Han er i sitt rette element når han kan jobbe med intrikate puslespill og kodede beskjeder. Men i ukjente omgivelser så kan han fort bli overveldet og da er det bare favorittmusikken og kryssord som evner å få han rolig igjen.

Rachael Leigh Cook spiller FBI-agenten Kate Moretti, Pierce sin tidligere student som ber han om å opptre som konsulent i vanskelig saker. I motsetning til kollegene sine, så er hun villig til å overse Pierce sin snodigheter. Maz Lewicki (Arjay Smith) er Pierce sin assistent og hans viktiste oppgave er å holde Pierce i ørene, om det så betyr å rette prøvene han gir eller å plukke ut hva han skal ha på seg. Natalie Vincent (Kelly Rowan) er Daniel Pierce sin beste venn og hans likekvinne intellektuelt sett.

Serien er skapt av Ken Biller (Star Trek: Voyager, Smallville) og med på produsentsiden er både Mike Sussman (Star Trek: Enterprise) og Eric McCormack. Sesong 1 finalen vil bli vist i USA i september.

Om forfatter

Mona Habbestad
Mona Habbestad
Mona har vært med fra starten av og er selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tung drama.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom