Framtiden til Charlie Sheen er i boks for en god stund. Anger Managment har blitt fornyet med en ordre på hele 90 episoder av FX.

#Winning. Den nye komiserien til Charlie Sheen har til tross for nedgang i seertall blitt fornyet.

Ordren på 90 episoder vil trolig ende opp med å gjøre at mer enn 10 episoder blir sendt av Anger Mangment på FX per år. Muligens med 20 episoder per år delt i to perioder, men dette er fortsatt uklart.

FX og produksjonselskapet Lionsgate Television hadde avtale om at serien, hvis den oppnådde et vis antall seere, ville bli bestilt 90 nye episoder av. Komiserien har denne høsten gjort at andre komiserier på tordager når komiserien sendes har oppnådd høyere seertall en tidligere. Dette gjelder både kritikerroste Louie og den amerikanske adapsjonen av Wilfred.

Med fornyelsen vil Martin Sheen, kjent for The West Wing, forsette på serien som en gjesteskuespiller framover. Martin Sheen dukket opp i en gjesterolle som faren til Charlie Sheen sin karakter på komiserien i sesong 1 sin niende episode.

Her hjemme startet Viasat 4 å sende serien denne måneden.

 

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!