Foto: Showtime

I forbindelse med Dexter-panelet på San Diego Comic-Con 2012 har Showtime vist det første vi vil se i den kommende sesongen til dramaserien. Samtidig er også dramaserien på vei mot slutten.

De første minuttene vil uten tvil dreie som om hvilken beslutning Debra tar angående Dexter. Vil hun angi hennes «bror», eller vil hun være med å dekke over mordet av Travis som ble gjort av Dexter?

Annonse

En tidligere teaseren til sesong 7 kan besvare spørsmålet ytterligere. Den tidligere videoen med scener fra den kommende sesongen viste små glimt av hva vi vil se tidlig i den kommende sesongen.

For dere som ikke husker hva som skjedde forrige sesong har også Showtime lagt ut en liten oppsummering.

http://www.youtube.com/watch?v=V9xYubqnuZI

Showtime har også lagt ut flere teasere som handler om hvordan Dexter Morgan sin «Dark Passenger» nå har blitt avslørt.

 

Yvonne Strahovski elsker ‘Dexter’

En overraskelse var hvor fort Strahovski som hadde den kvinnelige hovedrolle i Chuck dukket opp i en ny betydelig rolle på tv-skjermen. Chuck som sendte sin siste episode i januar på NBC varte 5 sesonger. I oktober vil hun dukke opp i Dexter. I den forbindelse har også skuespilleren vært sammen med produsenter av serien og skuespillerne Michael C. Hall og Jennifer Carpenter.

Jennifer Carpenter og Yvonne Strahovski under gårsdagens ‘Dexter’-panel på Comic-Con. Foto: John Shearer/Invision/AP

Strahovski nevnte under Comic-Con panelet til Dexter i natt at hun elsker serien, men nevnte lite om hennes nye karakter. Litt i sammenheng også med av skuespilleren bare har vært med under produksjonen av serien bare noen dager.

Strahovski vil spille Hannah McKay, en sterk uavhengig kvinne som har en voldelig fortid hun sliter med å legge bak seg på. Når Miami Metro åpner gamle saker velger avdelingen å be Hannah om assistanse, mens Dexter Morgan begynner å stille spørsmål til at det kan være mer med henne enn hun sier.

I tillegg til Hannah vil vi også bli introdusert med flere karakterer. En annen betydelig ny rolle i den kommende sesongen er Rome-skuespilleren Ray Stevenson som vil spille den nye karakteren Issac som er lederen for en kriminell gjeng som eier flere nattklubber i Miami. Jason Gendrick fra Luck vil spille George, lederen for alle klubbene hans i Miami.

Stevensons karakter, Issac, kommer til Miami når hans personlige løytnant blir borte og i tillegg mistenkt for mordet på en politimann i Miami. Dette får Issac til å lete etter hans venn som har ikke er mulig å finne. Drapet rundt politimannen vil bli en stor del av den kommende sesongen av dramaserien.

‘Dexter’ på vei mot slutten

Foto: Showtime

Tidligere har Dexter blitt fornyet til to sesonger. Dette inkluderte den kommende syvende sesongen, og en åttende sesong som nå ser ut til å bli seriens siste sesong. Produsenten Sara Colleton har til TVGuide nevnt at sesong 8 vil bli seriens siste sesong.

Colleton sier at dette var definitivt slutten på det Emmy-nominerte dramaserien. Ytterligere forklarer produsenten at de ønsket å avslutte serien med seriens syvende sesong, men ble overtalt av tv-kanalen til å avslutte serien over to sesonger istedenfor. Hele tiden sier produsenten at de hadde tenkt fram 7 år med serien, men at det lett kunne holdt på et ekstra år til å bli 8 år istedenfor.

Produsenten vil ikke svare på om Dexter Morgan dør på slutten av serien.
Dexter er tilbake på Showtime 30. september. Canal+ kommer senere med den nye sesongen i år her hjemme i Norge.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here