Annonse

Laurence Fishburnes første tv-serie etter han forlot CSI i 2011 ser nå ut til å være kommende krimdramaet Hannibal. Skuespilleren er i forhandlinger til en av de store birollene.

Skuespilleren har tidligere sagt at han forlot CSI i 2011 for å fokusere på film. Skuespilleren har den siste tiden dukket opp i filmer som Contiagion og er med i den kommende Supermann-filmen Man Of Steel.

Men nå ser skuespilleren til å være på vei tilbake til tv-skjermen. IFølge TVLine er Fishburne i forhandlinger til den kommende serien Hannibal i en birolle sammen med danske Mads Mikkelsen og britiske Hugh Dancy, som vil ha hovedrollene i serien.

Les også: Mads Mikkelsen til ‘Hannibal’

Serien som vil bli sendt på TVNorge her hjemme er en modern alternativ tolkning av karakterene fra Thomas Harris sin bok Red Dragon. Serien vil ta sted før handlingen i Red Dragon og sesong 1 beskrives å være fokusert på bromancen mellom Hannibal Lecter (Mikkelsen) og den unge FBI-agenten Will Graham (Dancy).

Annonse

Fishburne er i forhandlinger om rollen som den anerkjente FBI-agenten Jack Crawford, som får Will Graham til å gå etter en rekke seriemordere.

I den kommende serien vil han dukke opp allerede i første episode, hvor han ønsker hjelp fra Graham om å bidra i etterforskningen for å finne en seriemorder som dreper college-jenter .

Karakteren ble i 1986 spilt av Denis Farina fra Luck i Manhunter, Scott Glenn i 1991-filmen Silence of the Lambs, og Harvey Keitel i 2002-filmen Red Dragon.

Hannibal er adaptert til tv av Bryan Fuller (Pushing Daisies, Dead Like Me, Wonderfalls), og vil ha en første sesong på 13 episoder tidlig i 2013.

Annonse