Elizabeth Mitchell fra ‘Lost’ til J.J. Abrams-dramaet ‘Revolution’

Del nyheten

Foto: ABC

Den kommende NBC-serien Revolution fra J.J. Abrams undergår endringer i produksjonen. Nyeste tillegget i det kommende dramaet er Elizabeth Mitchell fra Lost.

Det er duket for et lite Lost-reunion mellom J.J. Abrams og Elizbeth Mitchell som spilte Dr. Juliet Burke på dramaserien som gikk av tv-skjermen i 2010. I det nye dramaet fra Lost-skaper J.J. Abrams og Supernatural-skaperen Eric Kripke vil Mitchell ha en av de faste rollene i seriens ensemble.

Les også: ‘Lost’-produsenten Damon Lindelof utvikler tv-prosjekt for HBO

Den nye serien har Twilight-skuespilleren Billy Burke i hovedrollen. Dramaet følger en gruppe karakterer som strever med å overleve og gjenforene familie og venner i en post-apokalyptisk verden 15 år etter alle former for energi på mystisk vis sluttet å eksistere.

Mitchell vil ha rollen som Rachel Matheson, moren til Charlie (Tracy Spiridakos) og Danny (Graham Rogers), som blir beskrevet som en vakker og varm personlighet som er skremt av hvordan hennes barn må navigere seg gjennom den nye verden.

Rollen til Mitchell var originalt spilt av Rescue Me-skuespilleren Andrea Roth, men produksjonen har valgt å endre karakteren. Og sluppet Roth fra serien. Scenene med Roth i originalen vil bli spilt inn på nytt før premieren på Revolution.

Nyheten kommer dager etter at Daniella Alonso (Friday Night Lights) er blitt castet til serien i en fast rolle. Hun vil spille en ny karakter tidligere ikke annonsert, Nora som er en motstander av spesielt Captain Tom Neville (Giancarlo Esposito, Breaking Bad) sin gruppe.

Elizabeth Mitchell er også Emmy-nominert for hennes gjesterolle i siste sesongen av Lost (da hun ikke lengre hadde fast rolle på serien). Hun hadde også hovedrollen i det kortvarige sci-fi dramaet V som ble kansellert i 2011. Mithcell er også kjent for hennes rolle i filmen Gia, hvor hun spilte mot Angelina Jolie.

Revolution har premiere på NBC 17. september. Noen norske kanaler har ikke annonsert at de skal sende serien her hjemme i Norge.

Foto: NBC/Universal

 

http://www.youtube.com/watch?v=JwfCRAtkYEI

Den originale traileren til Revolution, uten Elizabeth Mitchell.

Annonse