The Walking Dead var fredag tilstede på Comic-Con med et panel med flere av skuespillerne og produsenten. Dette bydde på den første traileren av sesong 3, premieredato og mer rundt den kommende sesongen.

Les også: Første videoen av hva vi har i vente i sesong 3 av ‘The Walking Dead’

Comic-Con er den store arenaen for en serie som The Walking Dead. 2012 er ingen unntak. Derfor slo kanalen i år til med en trailer av den kommende sesongen. Åja, vi gleder oss etter en litt ruglete sesong 2, for å si det mildt.

 

Annonse

Hva mer som ble avslørt under panelet

Traileren var ikke det eneste store med serien på Comic-Con i San Diego fredag. Også det ganske store panelet til serien var verdt å få med seg. TV-serien som er en av de mest sette dramaseriene på amerikansk kabel-tv hadde flere mennesker involvert både foran og bak kamera med i et panel hvor de svarte på spørsmål fra blant annet av panelets moderator og publikum tilstede.

Av skuespillerne besto det store panelet av Andrew Lincoln (Rick Grimes), Sarah Wayne Callies (Lori), Norman Reedus (Daryl), Laurie Holden (Andrea), Steven Yeun (Glenn), Lauren Cohan (Maggie), samt nykommerne Danai Gurira (Michonne) og David Morrissey («The Governor»).

Av produsenter besto panelet av produsentsjefen Glen Mazzara, Robert Kirkman skaper av tegneserien tv-serien er basert på), Gale Anne Hurd, Dave Alpert og effekt-ansvarlig Greg Nicotero. Panelet ble styrt av The Nerdist.com-skaperen og Talking Dead-verten Chris Hardwick.

«Fight the Dead. Fear the living.»

Noe av det første som ble annonsert under panelet er at Greg Nicotero skal regissere en ny episode som han er spent på. Denne episoden inneholder 3 ikoniske øyeblikk fra tegneserien. Det ble ikke nevnt hvilken episode det blir, men det vil være en av de 6-8 første episodene virker det som, ettersom hvor langt serien er i produksjonen av den kommende sesongen på 16 episoder.

Den åpenbare introduksjonen av Woodbury vil skje i sesong 3 nevner produsentene. Spesielt Gale Ann Hurd beskriver Woodbury som like spennende som fengslet vi vil også se mye av i sesong 3. Woodbury er en liten by et stykke fra fengslet Rick og de andre overlevende tar over, som styres av The Governor (David Morrissey).

Steven Yeun sier at hans karakter, Glenn får en mer tydeligere rolle denne sesongen. Veldig mye om en gutt som blir mann, velger Yeun å beskrive det som. Lauren Cohan nevnte også at Maggie sin nye situasjon vil være skremmende for henne.

Andrew Lincoln forteller at Rick denne sesongen enda mer bli klar over at han trenger andre mennesker for å overleve.

Merle (Michael Rooker) vil som tidligere skrevet dukke opp i sesong 3 også. Legg merke til hans nye hånd i slutten av traileren.

 

En av de viktigste nyhetene som kom fram er at den 16 episoders lange tredje sesongen av dramaserien har premiere 14. oktober på AMC. Trolig vil Fox Crime Norge følge kort tid etter slik som kanalen gjorde med sesong 2. TVNorge vil sende den tredje sesongen noe senere.

3 KOMMENTARER

  1. når starter sesong 3 i norge, jeg vil ikke vente til mars neste år håper de starter når de starter i amerikca

    • Det står i artikkelen. Fox Crime Norge vil sende serien tettest opp mot de amerikanske sendingene. Med sesong 2 i 2011-2012 så sendte Fox Crime Norge episodene 4 dager etter amerikanske sendingene. Dette er og en norsk kanal.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here