Både skuespillere og produsenter av suksess-serien Glee fra Fox var til stede på Comic Con 2012. Lea Michele (Rachel), Cory Monteith (Finn), Darren Criss (Blaine), Naya Rivera (Santana), Kevin McHale (Artie), Jenna Ushkowitz (Tina) samt produsentene Brad Falchuk, Ian Brennan og Dante Di Loreto delte enkelte teasere om den kommende sesongen med pulikum i salen under Glee-panelet.

 

 

ALLE FASTE KARAKTERER VENDER TILBAKE 

Til tross for at enkelte av medlemmene av New Directions ble ferdige med high school og forsvant i ulike retninger i slutten av sesong 3, så vil alle de faste karakterene vende tilbake på en eller annen måte.

I tillegg så går ryktene om at Chord Overstreet (Sam), som forrige sesongen forsvant for så å vende tilbake igjen, nå er svært når ved å signere en avtale som vil gjøre han til fast karakter kommende sesong.

Også Glee Project-alumni Samuel Larsen (Joe) og Alex Newel (Wade/Unique) er i forhandlinger for å returnere.

Annonse

 

TIDSHOPP 

Tradisjonen tro så vil det ha gått tre måneder fra vi forlot Glee-gjengen og til sesong fire starter.

 

BRITNEY HYLLEST DEL 2

Falchuk bekrefter at det vil bli en ny episode dedikert til Britney Spears. Spesifikt så blir det episode nummer 2 og ja, den vil bli sentrert rundt Heather Morris (Brittney S. Pears).

 

RACHEL MED MOTSTAND

New York vil ikke være spesielt snill med Rachel. Falchuk påpeker at nå som hun starter på nytt med utfordringer og hun føler seg ganske alene. Når sesongen starter så har skoleåret akkurat startet på NYADA, og spesielt dansing viser seg å være spesielt problematisk for Rachel.

Kate Hudson spiller hennes nye lærer som har en helt annerledes undervisningsstil enn Mr. Shuester. Den er pasert på negativ forsterkning og Rachel må venne seg til det.

 

HVOR ER FINN?

Finn er det virkelig store spørsmålstegnet når sesongen starter opp igjen. Han forsvant på sitt eget lille eventyr i militæret og ingen vet helt hva som skjedde med han. Om vi vil få se Finn med barbert hode vil ingen avsløre, men Cory Monteith sier at er villig til å la lokken falle om nødvendig.


 

KURT  PÅ STEDET HVIL

Det ser ut til at Kurt blir værende, foreløpig i det minste. Etter å ha blitt vraket av drømemskolen, så er han ikke sikker på hva han vil gjøre. Men så lenge Rachel er i New York så kan det vil ikke være så lenge før han befinner seg i New York… Rachel og Kurt er bestevenner, påpeker Falchuk, og det vil være vanskelig å holde dem separert altfor lenge.

 

SANTANA

Selv om moren gav henne både tillatelse og penger til å dra til New York, så avslørte Falchuk under panelet at Satana vil være å finne på University of Louisville på sitt Cheerleader stipend når serien starter opp igjen.

 

 

ARTIE

Kevin McHale som spiller Artie har mest lyst til å få Katey Sagal og Harry Connick, Jr. til å spille hans tv-foreldre. Hvorvidt dette er ren ønsketenkning eller det har rot i virkeligheten får fremtiden vite.

 

PUCK

Det har en stund versert rykter om at Puck sin lillebror vil dukke opp i serien. På spørsmål om dette stemmer, så svarte produsent Falchuk at han også hadde hørt ryktene, men unlot å kommentere om det er noe sannhet i disse eller ikke.

 

NEW DIRECTIONS SØKER REKRUTTER

Nå som de har mistet en haug med medlemmer så vil New Directions for alvor gå tilbake som skikkelige underdogs. Produsent Brennan fortalte at øvingsrommet nå bare er halvfullt og de vil desperat prøve å komme opp i minstekravet på 12 medlemmer igjen tidsnok til å delta i sectionals.

I mellomtiden lever Mr. Shuster det gode liv med forloveden Emma. De har fremdeles ikke giftet seg, og produsentene ser ikke for seg at et bryllup vil finne sted med det første. Men de er lykkelig samboende og Emma har omsider kommet over de verste tvangstankene rundt skitt og bakterier og de nyter de gleder soverommet har å by på…

 

Glee sesong 4 starter 28.september

 

Her er tre klipp fra Comic Con panelet

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!