Foto: Kevin Winter/Getty Images

Med produksjonen for sesong 3 av Game of Thrones startet var noen av skuespillerne på serien ikke tilgjengelig for panelet til serien på Comic-Con fredag. Men noen var, blant annet Emila Clarke og Michelle Farley. Se hele panelet her.

Skuespillere som Peter Dinklage (Tyrion) og Lena Headey (Cersei) er kanskje noen man skulle forvente skulle dukke opp på panelet under årets Comic-Con. Men på grunn produksjonen og filmingen av sesong 3 ble både Dinklage og senere Headey utilgjengelig for å dukke opp på panelet. Også Kit Harrington (Jon Snow) skulle dukke opp, men pådro seg en skade som gjorde han i stand til å møte opp i San Diego.

Panelet ble moderert av George R.R. Martin som har skrevet bokserien A Song of Ice And Fire som Game of Thrones er basert på. Og startet med å blant annet spøke om pupper, og den 13årige gutten spilt av Andy Samberg i en parodi av serien tidligere på Saturday Night Live.

Annonse

Av skuespillerne fra serien var Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Richard Madden (Robb Stark), Rose Leslie (Yrgitte) og Michelle Fairley (Catelyn Stark) til stedet under panelet. Produsenten Carolyn Strauss var også tilstede.

I tillegg til at Kristian Nairn (Hodor) satt blant publikumet.

Game of Thrones sin tredje sesong har premiere 31. mars på HBO. Vi har ikke fått noe dato enda på sesong 3 på Canal+ enda. Forvent ikke før tidlig 2014 på NRK.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here