The Killing har blitt tatt av dage, og flaggskipene Mad Men og Breaking Bad nærmer seg slutten. AMC har det travelt med å finne gode erstatninger til å fylle opp sendeskjemaet. Løsningen kan ligge i Nevadas ørken.

AMC har nettopp sikret seg rettighetene til å lage serie ut av boken Area 51, skrevet av den amerikanske forfatteren og journalisten Annie Jacobsen. Tittelen viser til militærbasen Area 51, et sted så omsvermet av hemmeligeter at basen har blitt sentral i myter om utenomjordiske vesener og lyssky eksperimenter. Særlig i myter om lyssky eksperimenter utført på utenomjordiske vesener.

Spørsmålet blir hvor mange grønne menn vi faktisk får se. Ifølge AMC’s Joel Stillerman vil ikke Area 51 bli noen ren science-fiction. Serien vil istedet fokusere på personene som jobbet på basen på 50-tallet og hvordan de skjulte noen av Amerikas mørkeste hemmeligheter. Blir det Mad Men i hvite frakker og militæruniformer?

Uansett hva serien ender opp som, så er rutinerte folk involvert. Produsent Gale Anne Hurd fra The Walking Dead og forfatter Todd A. Kessler fra Rome og The Unit er allerede tilknyttet prosjektet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here