Drive-regissøren Nicolas Refn er involvert i produksjonen av en ny serie rundt en ikoniske karakterern Barbarella fra filmen med samme navn.

Deadline.com melder at produksjonselskapet Gaumont International Television (GIT) sammen med Martha De Laurentiis står for en tv-serie som planlegges rundt den kvinnelige heltinnen. Med seg har de fått med seg Drive-regissøren Nicolas Winding Refn. Den danske regissøren vil være med som produsent, i tillegg til å regissere deler av serien som enda ikke er solgt til en amerikansk tv-kanal.

De Laurentiis er enken til Dino De Laurentiis som produserte filmen fra 1968, i tillegg til å ha jobbet med både David Lynch, Michael Mann og Stephen King i andre prosjekter.

Filmen Barbarella med Jane Fonda i hovedrollen som kom i 1968 var ikke noe stor suksess. Filmen ble en kommersiell og en kritikermessig fiasko da den ble lansert. I USA spilte den inn bare drøyt $600 000, og ble dårlig mottatt av kritikerne. Men filmen har etter den ble vist på kino klart å etablere en viss kultstatus.

Annonse

Handlingen i filmen var satt til fremtiden der det hadde vært fred i universet i flere århundrer. Filmen tar for seg handlingen når oppfinneren Durand Durand lager et positronstrålevåpen som truer freden. Barbarella er en «femstjernet astronavigatrise» med oppdrag å ordne opp i problemene.

Jane Fonda som Barbarella og Milo O`shea som Durand Durand i filmen fra 1968.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan tv-serien vil bli seendes ut er ikke røpet eller sluppet noe om. Eller er hovedrollen enda offisielt castet. En kan spørre seg også hvordan den nye Barbarella vil være, ettersom en lettkledd Jane Fonda var hovedattraksjonen i filmen. Men dette kan tones enda mer i en ny utgave hvis nødvendig.

Gaumont International Television står fra tidligere bak den kommende tv-serien Hannibal basert på den også ikoniske seriemorderen Hannibal Lecter basert på Hannibal Lector-bøkene til Thomas Harris. I den serien vil vi se danske Mads Mikkelsen som Hannibal Lecter i 40årene, og Hugh Dancy som en ung utgave av FBI-agenten Will Graham.

I tillegg står også produktselskapet bak det kommende horror-dramaet Hemlock Grove fra Eli Roth. Den serien vil debutere på Netflix i 2013 med Famke Janssen og Bill Skarsgård i hovedrollene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here