Scandal-stjernen Kerry Washington og Nick Offerman kjent som Ron Swanson i Parks And Recreation skal presentere nominasjonene til årets Emmy Awards i juli. 

19. juli vil både Kerry Washington og Nick Offerman annonsere nominasjonene til årets Emmy Awards klokken 5:40 lokal tid i Los Angeles. Altså ca. 14:40 norsk tid.

Kerry Washington som er best kjent for hennes rolle i den Oscar-nominerte filmen Ray har hovedrollen i Scandal. I serien spiller hun Olivia Pope som er en kvinne med en fortid med USAs sittende president, og driver nå et team av advokater og andre som hjelper deres klienter. Serien kommer fra Grey`s Anatomy-skaperen Shonda Rhimes.

Washington er å se i Quentin Tarantinos Django Unchained senere i år sammen med Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio og Oscar-vinneren Christoph Waltz.

Annonse

Nick Offerman har en av birollene i den kritikerroste og Emmy-nominerte komiserien Parks And Recreation. Offerman spiller på serien den maskuline Ron Swanson, direktøren for parker og rekreasjon-etaten i Pawnee i Indiana.  Offerman har tidligere vunnet en pris under Television Critics Association for rollen.

Offerman har en av birollene i filmen Smashed sammen med Emmy-vinneren Aaron Paul (Breaking Bad), hans kone Emmy-vinneren Megan Mullally (Will & Grace), Mary Elizabeth Winstead og Oscar-vinneren Octavia Spencer.
Mulighetene for at de selv blir nominert er til stede for dere begge. Nick Offerman har god støtte fra kritikere i bakhånd og TCA-pris. For Scandal kan Kerry Washington få en nominasjon for hennes hovedrolle på serien, om Emmy-velgerne velger å fjerne noen av de tidligere nominerte i kategorien kvinnelige hovedrolle i en dramaserie fra tidligere år.

Årets Emmy Awards sin prisutdelingen tar sted søndag 23. september i år.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here