Har du lyst til å bli med på å gjøre Serienytt enda bedre?

Prosjektet vårt nærmer seg sin første bursdag og det vi ønsker oss mest av alt er enda flere seriegalne mennesker i våre rekker. Om du har et lidenskapelig forhold til TV-serier bør du lese videre.

 

Litt om Serienytt

I løpet av første året vil vi runde 800 artikler og nærme oss 100 serie-anmeldelser, som leses av tusenvis av mennesker hver uke. Vi er en liten gjeng som gjør alt på fritiden og vi ønsker å tilby enda mer her på Serienytt.no: Guider, nyheter, anmeldelser, info-sider, konkurranser og annet.

Vi er amatører i ordets rette forstand: Kompetente mennesker som fant ut at vi ville gjøre noe motivert av annet enn jakten på gull (men vi plukker opp det vi finner på veien).

Annonse

Om du har noe du kan bidra med – enten som skribent, tekniker, designer, korrekturleser eller annet så hører vi gjerne fra deg!

 

Hva vi kan tilby

  • Kreativ frihet – vi har ingen interesse av å låse skribenter fast i etablerte konvensjoner. Du får anledning til å skrive det du ønsker. Det være seg nyheter, blogginnlegg, artikkelserier eller noe lignende vår populære serieprognose. Kanskje du er en som liker å snakke med folk, da frister vel mulighet til å intervjue profiler i bransjen?
  • Bli del av en engasjert, kompetent og humørfylt gjeng som deler din lidenskap.
  • Vi er 100% uavhengige, noe som sikrer integritet og troverdighet til arbeidet ditt.
  • Noe å sette på CV’en din. Spesielt for studenter kan dette være et fint springbrett, i tillegg til en nyttig og lærerik erfaring.
  • Anledning til å kaste bort enda mer tid på lidenskapen som er TV-serier!

 

Nei, du trenger ikke være en «mester med ord»

Vi er ute etter alle typer mennesker. Studenter, pensjonister, karrieremennesker, husmødre og hobbiter. Fellesnevner er lidenskap. Mottoet vårt er at det er enklere å lære en lidenskapelig serieentusiast å skrive bra, enn det er for en god skribent å lære seg å bli serie-entusiast.

Om du er interessert, send oss en e-post på [email protected] Du kan lese litt mer om det hele her.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here