Fans av Lost som følger Californication kan se fram til fra før at Maggie Grace fra den avslutta dramaserien dukker opp i sesong 6 av serien. Nå er det også kjent at Grace gjenforenes med Jorge Garcia fra den tidligere dramaserien. 

Grace vil i sesong 6 av Californication dukke opp i 9 av de 12 episodene i 2013. Rollen til Grace kan gå lengre enn bare en sesong av serien, og kan muligens lande henne hovedrollen i en mulig spinoff av serien på Showtime.

Les også: Maggie Grace til ‘Californication’ 

Grace sin karakterer Faith er en kvinne i midten av 20-årene som blir beskrevet som et resultat av hva som skjer når en uskyldig katolsk skolejente blir introdusert for «ondskapen» til rock & roll og ender opp med å bli forelsket i både musikken og mennene som lager musikken. Bakgrunnen til karakteren er også flere år med forskjellige band og musikere på veien, hvor hun blir sett på som en muse av noen elite-artister. Selv om hun riktignok har en forkjærlighet for dop, rock og sex er hun allikevel delvis religiøs.

Annonse

Jorge Garcia dukker opp foreløpig i en episode av sesong 6 som en gammel kontakt av Faith (Grace).

Garcia kjent som «Hurley» på Lost ble sist sett her hjemme på det kansellerte sci-fi dramaet Alcatraz som gikk på TVNorge. Han har også dukket opp i en episode av Fringe, og komiserien Mr. Sunshine siden Lost gikk av tv-skjermen i 2010.

Castingen ble først kjent tidligere denne uken når Grace tweetet et bilde av hennes og Garcia sammen på settet.

Californication er tilbake januar 2013 på Showtime i USA. Her hjemme i Norge på TV2 Zebra gjenstår kanalen å sende sesong 5 av serien som ble sendt tidligere i år på Showtime.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here