Under en måned til Breaking Bad har sesongstart på sin siste sesong i USA på AMC 15. juli. Nå har et nytt klipp med Walter og Skyler sammen dukket opp fra den kommende sesongen.

http://www.youtube.com/watch?v=XVNk5qGEAt4

Det er ganske vagt hva neste sesong skal handle om, men har man følgt med i tidligere sesonger er det ting som kan spilles videre på. Spesielt gjennom seriens radarpar Jesse Pinkman og Walter White.

Denne siste sesongen skal introdusere blant annet to nye karakterer. En av dem en heter Todd, spilt av Friday Night Lights-favoritten Jesse Plemons. Også en ny kvinnelig og viktig karakter skal dukke opp i seriens siste sesong. Hun beskrives som en sprø, men smart forretningskvinne og mor som gjennomgår lite problemfrie tider. TVLine nevnte tidligere i år at produsentene leter etter en Amy Ryan/Jodi Foster-type skuespiller til å spille rollen som blir en av de nye birollene i seriens siste sesong. Det er ikke annonsert hvem som skal spille denne karakteren enda.

Annonse

De 8 første episodene av sesong 5 sendes fra 15. juli på AMC. Her i Norge har den kommende sesongen premiere på TVNorge MAX 3. september. Sesong 5 er delt i to: del én består av de første åtte episodene, mens de åtte siste kommer i 2013.

Les også: ‘Breaking Bad’-skuespilleren Aaron Paul til tv-pilot på HBO?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here