Den nye HBO-serien Girls som nylig debuterte på Canal+ Series her hjemme i Norge virker ifølge produsent Judd Apatow å komme tilbake tidlig i 2013. I sesong 2 vil vi også se en Community-favoritt på serien.

Premiere for sesong 2 tidlig i 2013?

Ifølge en tweet fra produsenten Judd Apatow vil sesong 2 ende opp med en premiere i januar på HBO. Girls har vært en suksess for HBO. Serien har vært en bombe hos kritikerne og serien har fått gode seertall tiltross for ingen kjente skuespillere i hovedrollene.

Denne nye sesongen vil trolig få selskap av noe mer nytt fra HBO.

Fra før vet vi at kanalen skal i starten av 2013 sende den nye serien True Detectives med Woody Harrelson og Matthew McConaughey i hovedrollen. Den nye sesongen av komidramaet Enlightened vil trolig også har premiere tidlig i 2013. Men enda er det ikke noe tegn av noe ny sesong fra David Larry og Curb Your Enthusiasm.

Donald Glover til ‘Girls’

Annonse

Sesong 2 har allerede startet innspillingen tidligere i vår, og tidligere er en av de nye gjesteskuespillerne røpet for seriens andre sesong. Troy Barnes! Eller rettere sagt Donald Glover. Glover som er kjent for Troy på Community er også kjent under artistnavnet Childish Gambino.

Lena Dunham og Donald Glover under innspillingen av 'Girls'. Foto: HBO

Hovedskuespiller og serieskaper Lena Dunham har ikke avslørt hvordan rolle Donald Glover skal spille, annet enn at karakteren er en vei inn i et annet territorium for seerne.

Dunham sier også at vi blant annet kan se fram til flere morsomme gjesteskuespillere. I sesong 1 dukket The Sopranos-veteranen MIchael Imperioli, The IT Crowd-skuespilleren Chris O`dowd og Jorma Taccone opp blant flere i gjesteroller på serien.

Hvem flere dukker opp i sesong 2 mon tro?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here