Produsentene av det populære fantasy-dramaet ‘Game of Thrones’ har røpet en del av de nye karakterene i sesong 3 og utelukker ikke at flere karakterer fra bøkene også dukker opp.

Her er en liten oppsummering av karakterene fra bøkene serien er basert på, A Song of Fire And Ice som vil dukke opp i Game of Thrones.

David Benioff og D.B. Weiss røpet denne uka til Entertaiment Weekly ville dukke opp i sesong 3. Bilder her er hentet fra nettet, og er ikke nødvendigvis slik de vil se ut i serien, men som et godt eksempel ihvertfall. Fleste av bildene er hentet fra Amok sine portrett-kort, en av nettet mest kjente A Song of Fire And Ice-tegnere. Andre bilder er funnet andre steder på nettet.

 

Mance Rayder

Annonse

Vi har hørt om han hele sesong 2 i historien til Jon Snow. Han er et tidligere medlem av Night`s Watch som stakk vekk fra ed`en for å bli kongen på andre siden av «The Wall». Der har de har gitt tittelen «King Beyond the Wall», lederne for wildlings som han var en av før han ble tatt å gjort til en av Night`s Watch som barn.

Som forventet krysser han veiene med Jon Snow på andre siden av «The Wall».

 

Darrio Naharis

En selvsikker og forførende kriger kjent for sitt blå hår og skjegg med en bart farget med gull. Han er også kjent for å gå rundt med to forskjellige type sverd. Et av disse, sverdtypen arakh som vi ser flere av Doathrki gå rundt med og en lang dolk lagd av det fiksjonelle materialet myr.

Han er en av flere kapteiner for en gruppe leiesoldater kalt Stormcrows, som møter på Daenerys Targaryen.

 

Jojen og Meera

Jojen og Meera Reed er bror og søster. De er barna til Howland Reed, herren over Greywater Watch, som er et området Reed-familien styrer og holder dominans over i sump-regionen The Neck i Westeros. Howland var en av Eddard Starks nærmeste venner.

Meera er 16år i bøkene, og er beskrives som tynn og har ferdighetene til en jeger. Jojen har lignende evner som Brann Stark og opplever profetiske drømmer. Han er 13 år, og er knapt ungdom da han ankommer Winterfell i bøkene. Hans personlighet for å han til å virke litt eldre.

De to krysser veier med Brann Stark og Hodor i bøkene. Kanskje med Rickon og Osha også i tv-serien samtidig på grunn av endringen som ble gjort i tv-serien fra bøkene.

 

 

Edmure Tully

Han er et ungt medlem av Tully-familien og bror til både Catelyn Stark og Lysa Arryn, som vi har blitt introdusert for i serien allerede. Han blir herren over Riverrun etter at hans far Hoster Tully blir dødssyk. Han blir også overhode over Riverlands.

Edmure sverger troskap til kongen av nord, Robb Stark.

Rykter har seg til at dette er rollen som norske Kristofer Hivju har vært i auditon for. Tidligere skrev vi at han ryktes for å  ha prøvespilt for Game of Thrones. Senere rykter tilsier at han vil spille rollen som Edmure, framfor Tormund Giantsbane som tidligere vært ryktet mye om.

Les også: Kristofer Hivju til sesong 3 av ‘Game of Thrones’?

 

 

Ser Brynden Tully

Brynden går under kallenavnet «The Blackfish».

Han er onkelen til Edmure Tully, Lysa Arryn og Catelyn Stark. Han er 5 år yngre enn sin bror Herre Hoster Tully av Riverrun, er en dyktig og erfaren kriger, både som ridder og som en rådgiver når det kommer til krig.

 

 

Selyse Florent

Frue Selyse Florent er Stannis Baratheons kone. Hun beskrives i bøkene som lite attraktiv. Hun har et kjærlighetsløst forhold til Stannis, og de to har lite tålmodighet for hverandre.

I sesong 2 nevnes det at hun er syk, og ute av stand til å gi Stannis en arving (altså en gutt). I bøkene nevnes dette som en forbannelse.

 

Shireen

Shireen Baratheon er datteren til Selyse Florent og Stannis Baratheon, og er deres eneste barn.

Hun er i en ung alder og i omtrent samme alder som Arya Stark. De tidlige castingene tilsier at de leter etter en jente i 11-års alderen til å spille Shireen.

Den unge skuespillerinnen Kerry Ingram vil hun spille Shireeen sier den unge skuespillerinnen på hennes Twitter-kontoen. Hun har en rolle i en den kommende Les Misérables-filmen i år.

 

Olenna Redwyne

Sesong 3 vil introduserte oss for enda flere Tyrell`s enn for eksempel søskenparet Loras og Margaery. Olenna er deres bestemor og beskrives som skarp og klok, men også farligere enn hun ser ut som. Dette har gitt henne kallenavnet «The Queen of Thorns».

Tyrells er også den familien som har en av de størst armeene i Westeros, og en av de rikeste med sammen med Lannisters.

 

 

Beric Dondarrion

Karakteren dukket opp i serien i en liten rolle i sesong 1, spilt av David Michael Scott. Det er trolig snakk om recasting av rollen. Som i boken, fikk rollen liten plass i starten – før den får en ganske markant plass. Beric er Herren av hus Dondarrion som holder til i Blackhaven, og sverger også sitt troskap til hus Baratheon. I tillegg til egenskaper som en leder er den unge Beric også en dyktig ridder.

Beric blir i sesong 1 av serien bedt av Kongens hånd, Eddard Stark om straffe og henrette Ser Gregor Clegane (The Mountain) for hans ugjerninger. Senere ender gruppen opp med å bli jaget av hele Lannisters armeen, etter at Lannisters vant makten i sesong 1. De tar til seg navnet Brotherhood Without Banners og har som mål å kjempe for rikets beste – uten noe umiddelbar troskap til noen av de kjempende kongene.

 

Thoros of Myr

Thoros er en såkalt rød prest, likt som Melisandre. I tillegg til å være prest som er han dyktig i kamp, og bruker wildfire på sitt sverd for å skremme hestene til fienden. Han har også slått Sandor Clegane (The Hound) i turneringer. Han ble nevnt i serien i en samtale mellom Jamie Lannister og Stark-kapteinen Jory Cassell i sesong 1.

Som Beric er han med i gruppen Brotherhood Without Banners.

 

Tormund Giantsbane

Tormund er en av lederne for wildling`ene. Mance Ryder er hans leder.

Han er bred man med et hvit skjegg. Han går rundt med bånd av gull med runer inngravert på hans armer.

Nettstedet og fansida til Game of Thrones, WinterisComing.net har også funnet ut at en annen karakter også vil dukke opp på serien i sesong 3. Den irske skuespillere Ned Dennehy har prøvespilt som karakteren Vargo Hoat ifølge nettsida.

 

Vargo Hoat

Vargo er lederen for gruppen leiesoldater som går under navnet Brave Companions. En gruppe leiesoldater som ikke er så godt ønsket av folk i Westeros, og blir referert som «Bloody Mummers». «Mummers» er beskrivelsen på avskummet i verden, kriminelle og utstøtte fra mange land.

Hoat er selv fra Qohor som er i en by i kontinentet Essos (kontinentet der Daenerys Targaryen er i serien nå). Han blir kalt noen ganger for «Bukken», dette grunnet hans hjelm som er formet som geitehorn i tillegg til hans skjegg. Tiltross for å være en leiesoldat har han høyere intensjoner enn så.

Han blir hyret av Tywin Lannister i bøkene.

Dette er langt ifra de eneste nye karakterene trolig i sesong 3. Men som sjefprodusentene David Benioff og D.B. Weiss har uttalt så er ikke de eneste nye karakterene som vil dukke opp i sesong 3. Flere karakterer enn disse vil dukke opp, men disse er de eneste som er form for bekreftet så langt. Vi vil komme tilbake med i forveien og utover sommeren når castinger blir røpet og mer rundt Game of Thrones.

4 KOMMENTARER

  1. Dette ser bra ut! Har nettopp lest A Clash of Kings, og har så vidt begynt på A Storm of Swords nå. Er ganske skuffet over at de ikke introduserte Jojen og Meera, samt Blackfish og Brynden i sesong 2, for dette er elskbare karakterer!

    • Jeg og, men det er litt vanskelig å forholde seg til det på en tv-serie iforhold til bøkene. Så i grunn greit, så lenge vi får dem på et punkt. Både GRRM og Benioff/Weiss har sagt at flere karakterer vil komme inn på et senere tidspunkt på grunn av mengden karakterer det blir på serien.

      Får håpe Selmy også kommer tilbake snart. En av mine personlige favoritter fra bøkene + tv-serien.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here