Kontroversiell og helskrudd er stikkord for action-komiserien Bullet In The Face. Serien så tidligere ut til å aldri ende opp på tv-skjermen, men nå er det bestemt at serien med Eddie Izzard og Eric Roberts i birollene vil bli sendt på amerikanske kanalen IFC i sommer.

Bullet In The Face høres ut som  kanskje ut som noe ute av det vanlige enn hva vi er vandt med på tv. Serien er en over-the-top komiserie med mørke toner, gladvold og mye skyting. Mange mener den til og med kan gå inn i historien som den mest voldeligste tv-serien i tv-historien. Den kommende serien kommer på kanalen IFC som er kjent for komiserien Portlandia.

Serien følger sosiopat og kriminelle Gunter Wogler som våkner på et sykehus etter et juveltyveri går helt feil. På sykehuset er han omringet av politiet mens han er dekket av bandasje. Når bandasjen går av blir Gunters ansikt helt annerledes ut, og politiet tar han til bruk for å gå undercover til å ta ned byens kriminelle stormenn.

I hovedrollen som Gunter finner vi Max Williams fra Night of the Living Dead 3D med biroller spilt av også Kate Kelton (American Psycho 2, The Eleventh Hour), Jessica Steen (Flashpoint) og Neil Napier (Immortals). Også i birollene som noen av byens kriminelle stormenn finner vi Eric Roberts fra Expendables, Heroes og The Dark Knight sammen med komikeren og skuespilleren Eddie Izzard fra The Riches.

Annonse

Serien har tidligere vært i stor fare for å aldri bli sendt på grunn av seriens filmatiske vold og dens upolitiske holdninger. Scener som blir nevnt å være ikke godt likt er en scene hvor vi ser  hovedperson klø seg selv på ryggen med et kors i hånda samtidig som han snakker «upassende» om tidligere visepresident i USA, Dick Cheney, Hitler og Stalin. I en annen scene som nevnes som svært upolitisk er en scene hvor han skyter ned et helt lag med basketball-spillere som om det var harmløs og morsom skytetrening.

Her er et intervju med hovedskuespilleren tidligere har gjort i forbindelse med den kommende litt uvanlige serien.


Serien har premiere på IFC 16. august, og sender alle 6 episodene av serien 2 kvelder på rad. Om den får noe norsk premiere eller dvd-release er for tidlig å si.

Serien er skapt av Alan Spencer, skaperen av den lille kult-klassikeren Sledge Hammer! fra 80-tallet som tidligere har gått på TV2 her hjemme i Norge. Serien er også produsert av produksjonselskapet Muse Entertainment kjent for miniseriene The Kennedys og The Pillars of the Earth

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here