Bored To Death som sendte sin siste episode i 2011 på HBO kan returnere som en tv-film. Nå vurderer kanalen å gjenopplive serien som en tv-film.

Ja, herlige nyheter for fansen av serien! Det ser ut til at kanskje kan bli mer av trioen  på tv-skjermen gjennom en 90minutters tv-film.

Vulture meldte torsdag kveld om at Ted Danson har fortalt en fransk journalist om forhandlingene rundt en fortsettelse på Bored To Death som en tv-film. Videre bekrefter også en representant for HBO ovenfor The Hollywood Reporter at dette stemmer.

Ted Danson har selv den siste tiden vært på tv-festivalen i Monte Carlo hvor han har fortalt dette til franske journalister. På den franske festivalen i år har også amerikanske serier som Revenge, Special Victims Unit, The Big Bang Theory og Southland vært representert. Danson har vært der denne uka for CSI.

Annonse

Dette er heller ikke første gang en fortsettelse på en tv-serie gjennom en tv-film har vært vurdert på HBO. Det har vært forhandlinger om fortsettelsen på både Deadwood og Carnivale gjennom tv-film. I tillegg til sammenproduksjonen mellom BBC og HBO, The No. 1 Ladies’ Detective Agency. Men tiltross for det har noe tv-filmer ikke kommet ut av det. Sex og Singelliv ble etter å ha sendt sine siste episoder på kanalen lansert som en kinofilm, der den første filmen gikk bra, og den andre filmen floppet.

Bored to Death var løst basert på serieskaperen Jonathan Ames sine memoarer. Serien følgte Jonathan Ames (spilt av Jason Schwartzman) som lider av skrivesperre, og for å få dagene til å gå lever han seg inn i en rolle som privatdetektiv. Inspirert av litt for mange krimromaner, takker han ja til oppdrag som leder ham inn i mange farlige og pinlige situasjoner. I tillegg følgte vi også vennene hans George (Ted Danson) og Ray (Zach Galifianakis) som ble med Jonathan på oppdrag til tider.

Serien gjorde det bra i seertallene de to første sesongene på søndagskvelden. HBO flytta serin til mandagskvelden istedenfor der den sendte den tredje sesongen. Serien møtte tung konkurranse fra andre tv-nettverk i USA, siden mandager også er en mye større tv-kveld i USA enn søndager. Bored To Death ble tiltross for høyere seertall enn Enlightened sendt samme kveld på kanalen kansellert. Enlightened ble fornyet til ny sesong etter å ha blitt nominert til Golden Globes.

Her i Norge har Bored To Death blitt sendt på Canal+ og TV2.

http://www.youtube.com/watch?v=vEM5B4P8PIg

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here