NBC tyvstarter og har allerede plukket opp to piloter til serie – sist ut er Anne Heche-komedien Save Me

 

Save Me har fått en ordre på 13 episoder. Dette er en av pilotene til NBC som har gitt grønt lys til å begynne å ansette folk til tidligere og har blitt pushet frem for en premiere i august. Alexa Junge er i forhandlinger for rollen som serie-sjef.

Save Me er skrevet og produseres av John Scott Shepherd og har Anne Heche i hovedrollen som en kvinne som forsømmer seg selv og ekteskapet inntil hun opplever en «oppvåkning» som forvandler henne spirituelt og fysisk til en utadvendt person som selv tror hun kanaliserer Gud.

NBC plukker opp komedien ‘Go On’ med Matthew Perry

 

NBC har fra før av plukket komedien Go On med Friends-stjernen Matthew Perry i hovedrollen. Både den og Save Me antas å få premiere like etter at sendingene fra Sommer-OL er over. Det forventes at pilotene The New Normal, 1600 Penn, Guys With Kids og Revolution også vil bli plukket opp.

NBC presenterer programmet for kommende sesong mandag neste uke. De er først ute av nettverkskanalene til å legge frem sine tv-konsepter under uken som kalles Upfronts.

Annonse

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!